malena27 RR -> RE: Vantjelesna oplodnja (8.4.2015 13:47:26)
|
IZVORNA PORUKA: Beba_Bu Dobar Dan, Ukoliko tema nije na mjestu, neka je maknu na pravo mjesto ili obrišu :) Naime, tražila sam po forumu nisam nigdje mogla nać "friške" komentare svi su 07,08,09 godina :) Interesuje me da li ima žena koje su uspjele ili bile u Zenici na inseminaciji/vantjelesnoj oplodnji. Odlučila sam da ako ne uspije u narednih par mjeseci, doći do [sm=nosecka.gif] , da posjetim doc. u Zenici. Pa me zanima, iskustvo? Loše,dobro? Ako može ona koja je prošla kroz to da mi to ukratko opiše i odgovori na par pitanja :) 1.Uputnicu tražiš od ginekologa ili porodičnog doktora? 2.Na koji način se naručiš? 3.Cijene svih lijekova? 4.Cijene zamrzavanja sperme?I ostalih "stvarčica" što se tiče muškarca? 5.Cijena tretmana žene, liječenje i sl? 6.Cijena inseminacije? Vantjelesne oplodnje? 7.Da li se noćuje dan prije ili dan poslije u bolnici? 8.Na koji način muža tretiraju?Kako ide tretman oko njega? 9.Koliko dana sve to UKUPNO traje? Mj. dva itd. ? 10.I da li još ima nešto, uz to, kolika znači bude ukupna svota novca? Jesam navalila na novac, ali da znam koliko da pripremim :) Ja sam iz Maglaja, pa mi treba i putni trošak i POGOTOVO se treba spremit na PSIHIČKI trošak :) JA se još jednom izvinjavam ako sam nešto pogrešno napisala ili kazala :) Molim vas sa iskustvom, da mi olakšate..Hvala vam unaprijed :) ^_^
|
|
|
|