Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 6.10.2008 10:16:45
Amrino
MAME DOJILJE SU:
Evo da upotpunimo spisak...
amrino
bebacha
Sumi
jupajdi
almai
triplemama
lejlašh
Aminad
stella
eni_24
laracroft
mamina cura
jaca27
haidy
mišur
ziki
ammarma
Dalil@
Eminica
moni
proud mom
arminko
Aki
Nemirna
travnicanka
mamin sin
boogy woogy
nesanica
beki
Romali
jasmina_mm
Vizionarka
dina RR
sanelica
mamyca
Shee
lepara
hanabanana
SelmaK
senoenamine
novi clan
Suzana (Suzana na kvadrat jer doji blizance. Bravo Suzana!!! )
buduca mama
mali princ
Rabi
Okarica
Pankica
sretna mama
rozi
zamra
dami
fanamatik
Amra K
majaaa
miranda
majahodzic
najjda
malecka60
kvik
(spisak ponovo sredjen! Ukoliko neko primjeti da nesto na spisku ne stima...da sam nekog preskocila, upisala dva puta- pliz neka mi javi...Naravno- javljajte se i dalje drage "crpke" )
< Poruku je uredio amrino -- 18.10.2008 19:34:13 >
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 22.10.2008 13:20:14
mummy
Uh, pa moram se ovdje dodoati, to mi je ponos života mog. sam dojila 2 godine, a sad već 9 mjeseci. Kažem ponos jer sam oba puta prošla i mastitis i slabo napredovanje i malo mlijeka i previše mlijeka, žuticu i ostalo, ali smo uspjeli. A da ne pričam o odgovaranjima od dojenja, pa mi i sad svekrva kaže kako je najbolje kad dijete i ne okusi majčino mlijeko.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 22.10.2008 15:17:45
ziki
Ja ne znam šta tim ženama bude pa im je preče da napakoste snahi nego dobro unuka al' su skoro sve takve. Moja je tak sad prestala da viče kako nepravilno dojim, mada je babica dolazila prvih 15 dana svako veče i sačekala bi da ga uspavam. Nepravilno dojenje je bilo krivo i za grčeve i svašta nešto. Da ne pominjem šale na račun mojih bradavica koje su hvala Bogu bile ko stvorene za lako dojenje. Skrenuh sa teme al me huja hvata kad god se toga sjetim, sorry.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.