RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dodavanje

[Anketa]

Mame dojilje- prebrojmo se :-)

DA
  95% (676)
NE
  4% (33)

Ukupno glasova: 709
(Posljednji glas : 16.3.2019 12:07:27)
(Glasanje traje do: -- )

Poruka

nanika -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (10.4.2012 17:05:26)

Mene sramota da napisem ali moj maleni jos uvijek doji dva puta na dan. Mislim da cu imati problema sa mlijekom prilikom prestanka dojenja[sm=smiley13.gif]

kaktuscic -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (10.4.2012 23:50:34)

Nanika sta te ima biti sramota, mi smo isto dugo dojili i znali imati vise podoja u toku dana, e kad sam odlucila da prestanemo onda smo ih jeeeedvaaaa smanjili, a ja hvala Bogu dragom nisam imala nikakvih problema s mlijekom. Doduse jesmo postepeno prestajali, znao je nakon 3 dana traziti i ja mu dam, on povuce samo malo i odustane, mozda zato nisam imala probleme s mlijekom.

Teddy Bear -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (13.4.2012 13:34:22)

Mi dojimo uspjesno sad ce jos malo 11 mjeseci, o prestanku i ne razmisljamo, nama je predivno, uzivamo u svakom momentu.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

gerberka -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (13.4.2012 15:16:46)

i mi dojimoooo [sm=sloncek.gif] hvala Bogu Dragom!

lejlaka hvala na pomoci [sm=smiley31.gif]

Amam -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (14.4.2012 0:17:45)

Dojimo evo  vec cijelu godinu ,hB [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

ivannna -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (24.4.2012 8:35:47)

Dojimo uspjesno vec 2,5 mjeseca, sve vise uzivamo [sm=bravo.gif]

mamina princeza -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (24.4.2012 9:31:54)

prijavljujemo se i mi ... za 2 dana 2 mjeseca isljucivo dojimo hB:)

ucitelj -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (24.4.2012 10:39:04)

dojimo vec 9mj ali sma muuvela bocu 1 i sad nece da doji samo po noci mozda ponekad a tako mi je zao [sm=smiley19.gif]

Dzenana_G -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (24.4.2012 10:56:44)

Mi se odjavljujemo sa ove teme nakon prelijepih 23 mjeseca i 5 dana dojenja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Svima koji ostaju ovde zelimo sto duze i ljepse dojenje...

palachinken -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (24.4.2012 11:05:42)

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Mi se odjavljujemo sa ove teme nakon prelijepih 23 mjeseca i 5 dana dojenja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Svima koji ostaju ovde zelimo sto duze i ljepse dojenje...

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

amiboj -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (24.4.2012 11:10:55)

Mi dojimo 18 mjeseci i jos uvijek uzivamo [sm=smiley36.gif]

elmaL -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (30.4.2012 12:34:30)

Mi dojimo skoro dva mjeseca i nadam se da cemo nastaviti jos mnogo mjeseci[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Imam jedno pitanje za sve mame, da li mi beba moze ozedniti izmedju podoja, tj.da li bi mu trebala dati vode ponekad jer u Mostaru su vec pocele vrucine a setamo po danu, pa me strah jel zedan[sm=zmeden.gif]a doji odprilike svako dva sata. I jos da napomenem da ce za 9 dana napuniti 2 mjeseca.

ucitelj -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (30.4.2012 15:22:53)

elmal kazu ne treba davati ali ja sam svom davala od prvog dana a rodio se 31.7 bilo je pakleno a jos sam dugo bila u bolnici pa znam kako je gore daj tii njem unemoze mu skoditi samo pokusaj kaskicom nemoj mu davati na bocu (iako moj i doji i jede bocu i caj na bocu pije i doji dudu nije se odbio cice nezz)

Amam -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (20.5.2012 10:51:34)

Mi se odjavljujemo s ove teme nase dojenje je trajalo 13 mj i 3 dana,zadovoljni smo,bilo nam je lijepo i sam prestanak je bio bezbolan za oboje hB.
E jednostavno vise nije htjeo siku,odbijao je,a ja ako insistiram on me ugrize,slaze face kao da nije nikad ni proba,ja nisam imala nikakvih problema hB.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Hannica -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (20.5.2012 11:56:27)

Mi smo jos uvijek tu...6 mjeseci i 12 dana.Obe bebice doje,prezadovoljni smo.Ja se nadam da cemo i mi dogurati do godine dana.

teacher75 -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (20.5.2012 12:22:26)

IZVORNA PORUKA: elmaL

Mi dojimo skoro dva mjeseca i nadam se da cemo nastaviti jos mnogo mjeseci[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Imam jedno pitanje za sve mame, da li mi beba moze ozedniti izmedju podoja, tj.da li bi mu trebala dati vode ponekad jer u Mostaru su vec pocele vrucine a setamo po danu, pa me strah jel zedan[sm=zmeden.gif]a doji odprilike svako dva sata. I jos da napomenem da ce za 9 dana napuniti 2 mjeseca.

ja cu samo citirati nasu savjetnicu za dojenje, Leju Ka:

Ja kao mama savjetnica moram preporučiti da se i ta voda izbjegava jer od nje nema koristi, a ona unosi poremečaj u bebinu probavu, popunjava prostor u želudcu koji je u ovih prvih 6 mjeseci potrebno ispuniti majčinim mlijekom pa bebi stvara i privid sitosti, i također ispira korisni sloj crijevne flore i odmaže pravilnoj probavi.

Lejla Ka -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (20.5.2012 13:28:26)

IZVORNA PORUKA: elmaL

Imam jedno pitanje za sve mame, da li mi beba moze ozedniti izmedju podoja, tj.da li bi mu trebala dati vode ponekad jer u Mostaru su vec pocele vrucine a setamo po danu, pa me strah jel zedan.

Beba će i kad je gladna i kad je žedna tražiti da doji, jer tu joj je i "voda" i ručak [sm=smiley1.gif]

Kad ste u šetnji, fino negdje u neku kafanicu (oj kako ja volim sjediti po baštama u Mostaru [sm=smiley27.gif]), malo se pokrijete pelenicom ili kakvim šalom i mama limunadu, a beba milk-šejk [sm=smiley2.gif]

bejbibi -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (22.5.2012 11:40:25)

jos uvijek smo tu[sm=bravo.gif] 9 i po mjeseci ..i jos cemo aBd....najljepsi osjecaj za mamu i za bebu[sm=smiley1.gif]...uh sad zna gdje se nalazi pa trpa ruke u majicu,glavu,nosic[sm=smiley36.gif] ma divota

eminesqu -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (22.5.2012 12:10:34)

8 mjeseci se gledimo preko sike. :)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mala_beba -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (22.5.2012 12:36:32)

i mi dojimo vec 15mj i 12d i zaista uzivamo[sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]

Selma Kikoebu -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (23.5.2012 14:19:10)

evo da se i ja prijavim ovdje
Jest da smo na pocetku, bilo je tesko prvih 10 dana, pa smo probali i flasicu, ali evo 2 sedmice smo iskljucivo na dojenju, hvala Bogu dragom...i planiramo nastaviti tako [sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (23.5.2012 14:25:21)

[sm=bravo.gif]

ucitelj -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (23.5.2012 14:53:04)

odjavljujem se nazalost s ove teme nakon 9mj
pokusala sam sve ali nece stisne usta ili place[sm=smiley1.gif] ali bilo je lijepo ali kratko trajalo

anđelo -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (29.5.2012 19:41:42)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
sretna i presretna.....konačno da se i mi prijavimo ovdje...nakon mijesec ipo borbe,konačno smo pobijedili i evo već 8 dana samo dojimo....i planiramo do škole aBd [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

za 8 dana dobili smo 150 grama

migule -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (30.5.2012 9:53:59)

mi se odjavljujemo nakon 24 mjeseca i 13 dana. sve je proslo prilicno dobro hvala Bogu. najljepsi osjecaj i jedva cekam da ga ponovim uskoro ako Bog da[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>