Lulu_08 -> RE: Djevojčice sve ranije ulaze u pubertet (19.4.2018 9:06:58)
|
A Višnja, zamisli kad ja od nemirne i glasne djevojčice doživim sve još izraženije hehehehe. Elem moja je uvijek bila manje više vrtirepka, ali sada na to je kao "velika" ubija u pojam pameću, to se rasipa na sve strane, jer pazi halo ona to već sve zna. Šta znaš mamicu ti da izvinete, pa tek 10 puniš sljedeće sedmice, aaaaloooo!!! Ista situacija, stidne dlačice smetaju, ove pod pazuhom čupamo zbog turnira, trikoić bez rukava pa se vide, kud ona plava a one crne, aman. Bubuljčice, za sad, sitne male ali budu tu i tamo. A sikice, pa u poslednje vrijeme sve brže rastu, nosi one topiće kratke, a ako ovako nastavi mogla bi i grudnjak mali uskoro ccccccccccccc. Nadam se ipak da pretjerujem i da će usporiti ovo malo... A stopala - šake, pa to kao odraslog čovjeka izgleda, nekako nezgrapno haha, a guza i butkice baš onako se počelo oblikovati. Mislim 'aj ok - trenira ona puno pa se tješim možda su to više mišići, ali onaj ženski oblik već dobija pa ne mogu se potpuno baš varati haha. Elem, nezz. Imam dojam da će mlađa, kojoj će u julu 6, malo sporije ići tim putem, jer nekako u svemu mi je ona dosta bebastija nego starija u to vrijeme. Ili - bar se nadam, haha.
|
|
|
|