merima_s -> RE: Porodilište Državna bolnica u Sa (12.11.2009 13:06:34)
|
IZVORNA PORUKA: maja78 Pretpostavljam da cete poluditi na moj post, ali nemojte iskazujem samo svoje misljenje. Ja licno mislim da je Kosevo skroz ok. Ono jeste da je zgrada odvratna, ali isto tako znam da zaista drze do higjene, lezala sam gore 15 dana nakon poroda i bas gledala sta rade, zene sto ciste stalno se lome i dezinfekuju, tako da je higjena ok, e sad sto ljudi mjesaju higjenu i starost zgrade to je drugo. Istina je i da ima i loseg osoblja, od sestre do doktora, ali isto tako mislim da preovladava jako ljubazno osobolje. I jeste istina da smo mi pekave, pa sad ocekujemo da nas drze kao kraljice, jeste to njihov posao, ali isto tako se stavite u njihov polozaj. Uglavnom ja sam ZA Kosevo, jer i na najboljoj klinici na svijetu ima i loseg i dobrog osoblja, to je do osobe koja radi taj poziv, i kao u svakom pozivu ima onih koji su fulili. I da, naravno jedva cekam da se presele na Jezero :) Moje iskustvo je lezanje na krvavom duseku, ne mijenjanje posteljine....to mi nije higijena na nivou. Mene su digli s kreveta da bi na isti taj krvav dusek legla druga zena. Pekava nisam bila niti sam puno ocekivala od njih. Sama sam presvlacila dijete, isla u WC....ali sam cula i vidjela dosta bezobrazluka od strane sestara. Ima ih naravno i finih koje su me odusevljavale. Mislim da se mora postaviti neki standard ispod kojeg se ne moze ici.
|
|
|
|