lilybeby -> RE: Porodilište Državna bolnica u Sa (30.12.2010 13:05:10)
|
drasan cestitam ti na bebici,nek ti je ziva i zdrava!da te pitam,jesi li se ti porodila 20.12.nekad navece?ja sam kod dr bila u dezuri na pregledu kad ga je zvala babica sa prvog sprata i rekla mu pukao je vodenjak i on sav usplahiren skocio,brze puni kadu eto me.Nakas je stvarno dusa od covjeka,ni ja ga kao ni ti nisam poznavala ranije.porodio me sa prvom bebom i od tad smo jarani kako on kaze,svaki put me doceka gore bukvalno rasirenih ruku i ispricamo se ko ljudi i jos plus ja nemam zdravstveno osiguranje,nikad mi knjizicu i ne trazi,kaze mi samo tebi to kod mene ne treba.i da ne zaboravim,nikad mu marke jedne nisam dala,sem sto kupim neki slatkis kad podjem na pregled i zadnji put mi kaze jel ovo sta tvrdo da ti glavu razbijem bolje. na zadnjem pregledu mi je potvrdio zeljeni pol i ja sam tad iskoristila priliku i ponijela mu poklon kao mustuluk,jer sam se bukvalno 8.mjeseci snebivala da mu ga odnesem.vjeruj,nije htio ni da ga pogleda,tek kad sam se zaklela i bukvalno kleknula,uzeo je i rekao ako ne rodis to sto sam ti rekao ja cu ti ovo vratiti[sm=jezicek.gif]najveci je lik u cijloj bolnici,gradu i drzavi,vraca mi vjeru da jos postoje dobri ljudi kojima si bitam i bez mita i bilo kakve veze[sm=bravo.gif].eto,ispricah ti svoje iskustvo posto vidim da dijelis moje misljenje o njemu.pozz svima
|
|
|
|