Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Partnerstvo] > Seksualnost > RE: Može li se i treba li se brak raspasti zbog ne kvalitetnog seksualnog života?
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 21:57:18
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: many
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ne prestaje zaljubljenost ukoliko utvrdimo da nam je partner loš u krevetu al se pojavi neka udaljenost .... nema hemije do kraja ako i sex nije dobar, prosječan barem nismo svi isti i neke ljude jednostavno nemožeš naučiti geslom "praksom do savršenstva"....neki ljudi nemaju talent za sex kao što ga neki nemaju za crtanje ili za pjevanje.... duduk što bi rekli
odavno se nenasmijah ovoliko...sad i za sex treba talenta...prije da ljudi neodgovaraju jedno drugom, neg da "nema" talenta ....neko se voli je*ati brzinom zeceva...neko voli sve polako i natenane...a jedino ne moze valjati ako se ove dvije suprotnosti spoje...ili oni koji naginju raznim perveznim igricama i oni sto pak vole "cisto"
A ovdje kad se ne ugusi od smijeha hahahaha.. Zamalo sam Lunu probudila hahahaha...
vesela vs dadada joj boli me stomak!!!
Idem O.T. ali zamislite kombinaciju antitalenta + brzina zeceva
HAHAHA
lup, lup, lup..ja sam Lupko...zasto me tako zovu? Jer volim LUPATI HAHAHAAHAHAAHAHAHAH
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 23.3.2011 10:22:07
Yuna
IZVORNA PORUKA: mama75
Odgovor: moze, ali ne bi trebalo. Ako bi me ostavio zato sto necu da se sexam s njim svaki dan, onda mi takav muz i ne treba. Postoje mnogo dublji razlozi zasto neko nema svakodnevan sex od tog prestanka pozude. Vec je o tome lijepo pisala Koka i Lejla pa da ne ponavljam.
Istina je i ovo. I ono za probleme...kad si u problemima nije baš da ti je do toga. I ne treba odmah rastava i slično. A nekad je čak dobro malo i bez toga.
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 14.4.2011 16:27:31
planinar
Da pozdravim raju, evo čitam i usput od smijeha, moje mišljenje je da može taj "mali" nedostatak dovesti do katastrofe, posebno ako su mladi ljudi u pitanju. Sve nabrojano je malo u poređenju sa 6 mjeseci.... moje pitanje šta onda???
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 14.4.2011 16:37:07
Ella_H
6 mjeseci a mladi ljudi u pitanju, to mi je zabrinjavajuce u ovom slucaju potpisujem pocahontas. Sex je vrlo bitan u ocuvanju bracne veze, neko ga treba manje neko vise ali je bitan. Kakvi god su problemi ili iskusenja u pitanju 6 mjeseci je previse dugo.
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 14.4.2011 16:50:48
Emica_sa
Meni sex uopce nije vazan,ne znam zasto,ali nikada nisam bila luda za sexom,pa tako ni sada,meni je svejedno,a sada treba li se brak raspasti,pa zaboga nije to jedina stvar
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 14.4.2011 17:17:19
Anoniman
IZVORNA PORUKA: planinar
Da pozdravim raju, evo čitam i usput od smijeha, moje mišljenje je da može taj "mali" nedostatak dovesti do katastrofe, posebno ako su mladi ljudi u pitanju. Sve nabrojano je malo u poređenju sa 6 mjeseci.... moje pitanje šta onda???