Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Partnerstvo] > Seksualnost > RE: Može li se i treba li se brak raspasti zbog ne kvalitetnog seksualnog života?
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 14:52:50
ziki
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Vjeruj i ti meni da nije, makar u mojoj vezi, sa mojim muškarcem.
Zajedno smo 14 godina, i kroz svakakve faze osjećaja smo prošli, a nikad nismo jedno sa drugim bili isključivo radi požude.
Isti staž imamo, 9+5 god Zaljubila sam se u njega na prvu kritiku, fizičke osobine sam kasnije primjetila. Volim ga zbog milion i jedne njegove vrline. Sva ta naša ljubav uzajamna rezultira kvalitetom i kavantitetom našeg sexualnog života a ne obrnuto.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:04:52
many
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ne prestaje zaljubljenost ukoliko utvrdimo da nam je partner loš u krevetu al se pojavi neka udaljenost .... nema hemije do kraja ako i sex nije dobar, prosječan barem nismo svi isti i neke ljude jednostavno nemožeš naučiti geslom "praksom do savršenstva".... neki ljudi nemaju talent za sex kao što ga neki nemaju za crtanje ili za pjevanje.... duduk što bi rekli
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:11:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: many
ne prestaje zaljubljenost ukoliko utvrdimo da nam je partner loš u krevetu al se pojavi neka udaljenost .... nema hemije do kraja ako i sex nije dobar, prosječan barem nismo svi isti i neke ljude jednostavno nemožeš naučiti geslom "praksom do savršenstva"....neki ljudi nemaju talent za sex kao što ga neki nemaju za crtanje ili za pjevanje.... duduk što bi rekli
odavno se nenasmijah ovoliko...sad i za sex treba talenta...prije da ljudi neodgovaraju jedno drugom, neg da "nema" talenta ....neko se voli je*ati brzinom zeceva...neko voli sve polako i natenane...a jedino ne moze valjati ako se ove dvije suprotnosti spoje...ili oni koji naginju raznim perveznim igricama i oni sto pak vole "cisto"
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:14:19
veeseelaa
ima i toga, ne sretnu se pravi al ima vala i antitalenta ne razgibanih muškarcima kojima nije stalo da zadovolje ženu (a ima ih) da Bog da da su ikom par i poželjni kao partneri
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:17:47
Lejla Ka
ne prestaje zaljubljenost ukoliko utvrdimo da nam je partner loš u krevetu al se pojavi neka udaljenost .... nema hemije do kraja ako i sex nije dobar, prosječan barem nismo svi isti i neke ljude jednostavno nemožeš naučiti geslom "praksom do savršenstva".... neki ljudi nemaju talent za sex kao što ga neki nemaju za crtanje ili za pjevanje.... duduk što bi rekli
S ovim bih se ipak složila. Ono, nemam iskustvo pa nisam razmišljala, ali vjerujem da jednostavno ima ljudi kojima to nije nešto previše bitno. I sigurno da bi meni lično predstavljalo problem, čak i uz idealne ostale odnose ako moj partner ne bi imao potrebu da mi ugodi, ili ako bi to radio preko volje. Sigurno da bi u tom slučaju veza polako "uvehla".
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:19:51
veeseelaa
čak i uz idealne ostale odnose ako moj partner ne bi imao potrebu da mi ugodi, ili ako bi to radio preko volje. Sigurno da bi u tom slučaju veza polako "uvehla".
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:22:23
bananica
ja bi jako bila tužna kad me muž ne bi poželio u krevetu, stvarno bi... i tada bi bio kraj našem zajedničkom životu Jer muškarac te voli jer te želi.... nije mi drug iliti drugarica da se naš zajednički život svede na igranje remija
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:24:07
Anoniman
ima i toga, ne sretnu se pravi al ima vala i antitalenta ne razgibanih muškarcima kojima nije stalo da zadovolje ženu (a ima ih) da Bog da da su ikom par i poželjni kao partneri
jah, samo sto je takvim dovoljno jedan dobar ucitelj/ica da postanu izvrsni ljubavnici...a dzaba ti operska pjevacica kao uciteljica ako nemas sluha ...sex je kao i voznja bicikla...jednom kad se nauci...nezaboravlja se
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:24:39
Anoniman
znam osobu koji je ozenio nevinu curu i nakon 6 meseci je ptero uz opravdanje "ne zna da se j ( kakva stoka al hajd) tako da je to njemu bilo kljucno i nije ga zanimalo kakva je ona osoba jel dobra, jel domacica itd i al eto moze se brak zbog nekvalitetnog sexa raspasti jer kad ga nema potrazi se na stranu i raspade se brak . Trudim se uvek nac vremena za nas , pozuda je tu i kad mi muz neko vece rece da ga izludjujem ja se istopi ,( auu jesam bezobrazna )zelimo jedno drugo i to me cini potpunom osecam se privlacno, pozeljna a ostalo sve se da resit. nekad me muz zeza nakon burne noci sta bi sa onom nevinom, sramezljivom curom rekoh ta cura postala sada nevaljala zena .Nek se vala i ja jednom o sexu raspisah
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:26:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: triputmama
znam osobu koji je ozenio nevinu curu i nakon 6 meseci je ptero uz opravdanje "ne zna da se j ( kakva stoka al hajd) tako da je to njemu bilo kljucno i nije ga zanimalo kakva je ona osoba jel dobra, jel domacica itd i al eto moze se brak zbog nekvalitetnog sexa raspasti jer kad ga nema potrazi se na stranu i raspade se brak . Trudim se uvek nac vremena za nas , pozuda je tu i kad mi muz neko vece rece da ga izludjujem ja se istopi ,( auu jesam bezobrazna )zelimo jedno drugo i to me cini potpunom osecam se privlacno, pozeljna a ostalo sve se da resit. nekad me muz zeza nakon burne noci sta bi sa onom nevinom, sramezljivom curom rekoh ta cura postala sada nevaljala zena .Nek se vala i ja jednom o sexu raspisah
RE: Može li se i treba li se brak raspasti zb... 22.3.2011 15:29:27
Lejla Ka
a znamo svi da je dobar seks užitak partnera Sramežljivost i suzdržanost sve zahebu
eto tu se krije antitalent
Ovo su veoma rješivi problemi. Što rekla dadada, dovoljna je "učiteljica" ili malo "otvorenija" komunikacija. Ja sam mislila na nepopravljivu nezainteresovanost. Npr. kao pranje zuba, otaljaš što se mora, i jednostavno ne razmišljaš dalje.