shpagica -> RE: Dr Mišeljić Nenad (26.1.2012 10:52:16)
|
IZVORNA PORUKA: dalia sa Moje iskustvo sa dr. Miseljicem grozno. U petak je dr Mišeljić bio dežurni pa sam bila na pregledu, kada se vratio sa godisnjeg. Bila sam u 18 sedmici trudnoce i nije vidio otkucaje srca, ali me poslao kuci i rekao da se ne brinem te da dodjem u ponedjeljak ujutro. Nisam mogla cekati ponedjeljak, pa sam u subotu ujutro otisla privatniku. Doktorica mi je rekla da beba nije ziva i da se prestalo razvijati u 13 sedmici i da moram odmah i hitno u bolnicu. Otisla sam u bolnicu, odmah me primila Dr Aida i ostavila da ležim ,jer je plod bio mrtav i moglo je doći do raznih komplikacija. Morali su mi izazvati pobacaj. Prije toga na pregledima dr Mišeljić nije bio detaljan i mislim da mi je zapustio trudnocu. U bolnici sam se zadrzala četiri dana i naslusala sam se o dr Miseljiću dosta ružnih doživljaja od drugih pacijentica koje su imale i imaju problema u trudnoći. U biti dr Mišeljić je ''''divan'''', ''''krasan'''' ali bježi od odgovornosti i nije stručan. Za vrijeme mog boravka u bolnici nije našao zashodno da uđe u moju sobu, da me posjeti, nego čak šta više u hodniku je okrenuo glavu od mene. Zato cuvajte se "divnih" i "krasnih" doktora, vec trazite strucne!!!!!! Dalia, najprije, jako mi je zao sto ti se desio spontani. Prosla sam identicnu stvar u zivotu i znam kako ti je bilo. Reci cu ti samo jedno - svi oni znaju ali nekome hoce a nekome nece da pomognu. Zalosno ali istinito, uvjerila sam se na svojoj kozi. Ako nemas stelu ili ako nisi "podmazala" ne ide. Rijetki su ljekari i svaka im cast koji rade taj posao jer im je zaista najbitnije pomoci ljudima. Ja koliko sam vidjela dr Salko MAsic je jedan od takvih i u skladu s takvim stavom tamo radi kao crnac od jutra do sutra, ima najvise pacijentica, a kolege mu podmecu nogu na svakom koraku i vrlo cesto nakon sto on ode iz svoje smjene namjerno urade drugacije od njegove preporuke. Sve se svodi na sujetu a preko ledja nas pacijentica!
|
|
|
|