malena27 RR -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (18.3.2012 20:54:22)
|
IZVORNA PORUKA: Venera1 Molim ako iko zna gdje se mogu nabaviti Diphereline ampule da napiše, hića mi je jer mi ovo što imam neće moći biti do kraja terapije (m. kasni zbog hormona pa se sve odužilo) a u Ljubljanu da idem po još želim da mi bude zadnja opcija. Danas sam zvala večinu apoteka u Sarajevu i nema al bilo gdje u BiH dolazim leteći ako neko zna da ima .[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Pingvina Jesi pokusala sa apotekom Dina na Č.Vili???Meni su nabavljali neke lijekove kojih nigdje nije bilo..pa mozda da odes i zamolis ih ako mogu da ti nabave. IZVORNA PORUKA: Venera1 E eto nisam kod njih pitala, ma iskreno većina me gledala kao da sam s marsa pala pa sam više bila ostala bez ideje. Sutra ne rade vjerovatno pa u petak ću ih nazvat da vidim mogu li mi išta ... IZVORNA PORUKA: vexy Diferelin se moze kupiti u Bepgradu u apoteci Igor, Resavska 10, telefon 00381113340618. Ako ti je daleko Beograd, mozes nesto tako reci u nekoj apoteci pa da ga oni poruce, mozda platis malo vise ali dobices. Pozdrav
|
|
|
|