RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (15.7.2015 10:58:28)

Rijada imas PP.

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (16.7.2015 12:43:50)

Rijada ignorisi moj PP .

IVF14 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (21.7.2015 13:02:19)

Imam 12 injekcija Merionala...prodajem po dogovoru...iz uspjesnog postupka javite se i svima sretno

NEA -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (25.8.2015 19:32:38)

Pozdrav cure, moze li mi iko nabaviti estrofem 2-3 kutije, da ne kupujem ovu zamjenu cycloproginova (pola su smedje),nema kod nas kupiti nigdje i ako je neko voljan da mi posalje, sve bih platila (i uslugu). hvala unaprijed, ovo mi je 3-ći pokusaj i vise ne mogu [sm=smiley19.gif]

dzenica -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (25.8.2015 19:54:23)

Nea, imas pp.

ena*** -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (28.8.2015 11:39:10)

nea ja imam 4 kutije estrofema 2mg visak su mi pa ako se nisi uspjela snaci pisi na pp

Jelena86 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (2.9.2015 8:26:28)

Drage moje, potražujem menopure, orgalutran/cetrotide i štopericu. Ako ima neko da mu je viška ostalo da bi poklonio ili povoljno prodao, neka mi se javi. Bila bih zahvalna :)

IVF14 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (2.9.2015 8:30:25)

Javi se imam merionale dajem ih povoljno...nek idu sa srecom...ako mozes na viber 091-2212-749 Hrv.ili na mail majabuljan58@gmail.com

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (13.9.2015 10:22:02)

Prodajem povoljno Menopur ampule 75 IU ,10 komada i 1 Centrotidu ,

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (14.9.2015 13:20:32)

IZVORNA PORUKA: kokouli

Prodajem povoljno Menopur ampule 75 IU ,10 komada i 1 Centrotidu ,

To mi je ostalo od postupka .Mozete me kontaktirati na PP.

pcelica84 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (21.9.2015 8:43:26)

Lijep pozdrav svima. Znam da je neobično, ali da li ima iko viška štopericu da pokloni ili proda povoljno?

rajna1980 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (23.9.2015 12:55:01)

Zdravo svima,

da li je neka od vas radila inseminaciju u Medico-S Banja Luka, ako jeste koliko otprilike koštaju lijekovi i sam postupak? Pozdrav,

Sandra Ze -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (24.9.2015 1:41:41)

Drage moje,trenuto se pripremam za ivf u Citu.Interesuje me da li je neko koristio merional umjesto gonala i ima li ko gonale za prodati.Ako je nekome potrebna femara imam za prodati povoljno.Molim vas da mi date neki odgovor.Hvala

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (25.9.2015 13:31:49)

Gonal ti je cisti hormon FSH ,a Merional sadrzi FSH i LH u sebi .Zamjena za Gonale su Fostimon inekcije .Sta ti je zapravo terapija jesu li ti napisali u Citu .

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (25.9.2015 13:32:41)

IZVORNA PORUKA: IVF14

Javi se imam merionale dajem ih povoljno...nek idu sa srecom...ako mozes na viber 091-2212-749 Hrv.ili na mail majabuljan58@gmail.com
Sandra Ze,
Evo forumasica koja ima Merionale pa se mozes javiti ostavila je kontakt .

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (25.9.2015 13:35:38)

IZVORNA PORUKA: pcelica84

Lijep pozdrav svima. Znam da je neobično, ali da li ima iko viška štopericu da pokloni ili proda povoljno?

Pcelice 84 ,s receptom od porodicne dr.za 8km kupis Choriomon u apoteci ,to je u pola cijene s receptom jer je na listi lijekova .

Sandra Ze -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (26.9.2015 0:46:09)

Sada sam u fazi prikupljanja briseva i dr,ali dr mi je vec rekao da ce mi trebati 15 gonala 4 orgalutana i 1 stoperica,kada sam ga pitala za zamjenu rekao mi je kao da se to proizvodi iz urina trudnih zena itd.Bilo bi dobro kada bi mogla naci zamjenu zvat cu apot u Madjarsku pa da vidim ima li taj festimón.Hvala ja cu se opet javiti jer sve mi je novo a vi mi mnogo pomažete.Poz

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (27.9.2015 10:30:31)

Na recept su u pola cijene u apotekama ,bar u Sarajevu te Fostimon ampule .Sretno.

Alica71 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (27.9.2015 17:17:29)

Cure,

ako kojoj treba, poklanjam dvije table Femare, rok do 2017...na pp

pcelica84 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (28.9.2015 8:02:05)

[/quote]
Pcelice 84 ,s receptom od porodicne dr.za 8km kupis Choriomon u apoteci ,to je u pola cijene s receptom jer je na listi lijekova .
[/quote]

U našem kantonu toga nema :(

are -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (30.9.2015 16:42:57)

Poklanjam dvije ampule Puregon 100 i dvije ampule Puregon 50.

Sandra Ze -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (1.10.2015 17:04:03)

Drage zene dr nece da mi da jeftinije injek vec gonal f i orgalutran kaze ni jedna ozbiljna inst ne radi sa merionalima i fostimonima.Sta da radim dodje mi da sa svim nalazima odem negdje drugo.Ja sam kod dr Poljaka Cito Split gdje ste vi radijf ive

Elica 5 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (1.10.2015 17:55:46)

Draga Sandra Ze,,, nije to u biti da on tebi neda nego ti vjerovatno daje ono što tebi treba,,, jeste Gonal skup ali je i dobar nemože on tebi dati fostimon ili merional ako ti neće odgovarati džaba plaćaš postupak dr ipak zna,,, ja idem u New Life i dr ti nikad neće dati terapiju koju ti tražiš nego koja odgovara tebi i tvojim hormonima,,,,, ako imaš kog u Turskoj su ti pravo jeftini Gonali,, u Beogradu su isto povoljniji apoteka se zove srbotrade....a vrati se koji post unazad ima žena koja je prodavala gonale i orgalutrane pa kontaktiraj nju vidi jeli prodala......na facebooku imaš grupu nepoldost iskustva tamo je dosta žena išlo u Cito Split pa se prijavi i tamo možes dosta informacija dobiti.... sretno

Sandra Ze -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (1.10.2015 20:36:16)

A moze li ko reci koliko je gonal u turskoj

Jelena86 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (2.10.2015 8:14:10)

Sandra Ze, bila sam i ja u Poljaka, on je dosta bahat i arogantan u nastupu, ali je dobar doktor. S druge strane, kada sam poslije njega otišla dr. Radončiću i upitala ga za menopur/merional, i da li mogu uzeti jeftiniju varijantu lijekova, on je rekao da je to po sastavu isti lijek, samo je menopur "čišći". Rekao je da nije problem, ako će nam financijski biti lakše. U krajnjoj liniji, ako znaš kako na merional reaguješ, da ti je isti efekat kao i sa menopurom, kao što je kod mene slučaj, ne mora ni znati da koristiš merional. Ali ovo je prijedlog samo u slučaju da znaš kako reaguješ na navedene lijekove.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>