RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

dragana2403 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (18.12.2014 23:25:43)

Drage moje, nova sam na forumu, kao I u VTO postupku...imam samo jedno pitanje, kopka me koji se lijekovi moraju cuvati u frizideru? Znam za diferelin I decapeptyl ali nisam sigurna za menopure...naime, na kutiji pise do 25 stepeni, tako da sam ga drzala u najhladnijoj sobi ( u kojoj se ne grije). Naravno, sad je tamo kao u frizideru ;) ali je menopure bio jedno mjesec dana na normalnoj oktobarskoj temperature...nadam se da nisam uprskala

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.12.2014 11:35:03)

Menopur se cuva u frizideru ,a Merional moze na sobnoj temperaturi .

dragana2403 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.12.2014 17:04:12)

IZVORNA PORUKA: kokouli

Hvala na odgovoru...nadam se da ce biti sve ok jer u toj sobi temp nije prelazila 15 stepeni a sada je I koristim kao frizider jer se ne grije I stalno je zatvorena

dragana2403 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.12.2014 17:05:33)

IZVORNA PORUKA: dragana2403

Hvala na odgovoru...nadam se da ce biti sve ok jer u toj sobi temp nije prelazila 15 stepeni a sada je I koristim kao frizider jer se ne grije I stalno je zatvorena

Pregledah kutiju I upute u kutiji, svugdje pise samo cuvati na temp do 25 steoeni, ni pomena o frizideru...a nisu mi ni u apoteci nista napomenuli...

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.12.2014 17:15:27)

Ja kad sam kupoovala apotekarke su mi cuvale u svojim friziderima i davale dnevne doze da nosim kad trebam primiti .1 sam kupila kod jedne privatne i dala mi je te ampule koje nisu bile u frizideu i nisam reagovala uopste ....ti radi kako hoces.

dragana2403 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.12.2014 18:15:40)

Ja kad sam kupoovala apotekarke su mi cuvale u svojim friziderima i davale dnevne doze da nosim kad trebam primiti .1 sam kupila kod jedne privatne i dala mi je te ampule koje nisu bile u frizideu i nisam reagovala uopste ....ti radi kako hoces.

Tebi hvala na trudu, ali sta je tu je, sad ne mogu nista promjeniti. Pomolit se da ce sve bit ok I idemo dalje...

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.12.2014 18:16:20)

Evo sa stranice Halmed , ja uvijek sa ove stranice koristim info ako nemam na lijeku prevod koji razumijem Lijepo objašnjenje apliciranju čuvanje nuspojave ...
Ne čuvati na temperaturi iznad 25°C. Ne zamrzavati.
Lijek čuvati u originalnom pakiranju radi zaštite od svjetlosti. Ne brini samo da je konstantan temperatura da nema oscilacija

dragana2403 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.12.2014 18:19:56)

IZVORNA PORUKA: sabas

Evo sa stranice Halmed , ja uvijek sa ove stranice koristim info ako nemam na lijeku prevod koji razumijem Lijepo objašnjenje apliciranju čuvanje nuspojave ...
Ne čuvati na temperaturi iznad 25°C. Ne zamrzavati.
Lijek čuvati u originalnom pakiranju radi zaštite od svjetlosti. Ne brini samo da je konstantan temperatura da nema oscilacija

Hvala najljepse, draga moja, sad mi je malo lakse...to me I zbunjivalo jer se ni na kutiji ni na uputstvu ne pominje drzanje u frizideru.

M.A.M. -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (30.12.2014 14:00:33)

Pozz svima,

kako sam hvala Bogu prirodnim putem ostala trudna a pripremali smo se za postupak i nabavili sve lijekove prodali bismo ovo sto imamo u paketu ili pojedinacno, naravno po jeftinijim cijenama nego sto smo to mi nabavljali. Sve je uredno cuvano a ima Puregona, Ovitrelle, Cetrotide, Utrogestan, Menopur koji je nabavljen preko recepta za 19KM i nesto...

Hvala

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (30.12.2014 20:29:38)

M.A.M. imas PP.

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (31.12.2014 9:57:17)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Pozz svima,

kako sam hvala Bogu prirodnim putem ostala trudna a pripremali smo se za postupak i nabavili sve lijekove prodali bismo ovo sto imamo u paketu ili pojedinacno, naravno po jeftinijim cijenama nego sto smo to mi nabavljali. Sve je uredno cuvano a ima Puregona, Ovitrelle, Cetrotide, Utrogestan, Menopur koji je nabavljen preko recepta za 19KM i nesto...

M A M pisala sam ti nadam se da ces mi se javiti na PP.[sm=smiley1.gif]

M.A.M. -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (31.12.2014 10:57:27)

Odgovoreno, pozz

Elica 5 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (3.1.2015 17:13:42)

Drage moje ako kome treba Femara neka se javi,,,,,, sve naj naj u 2015 želimmm

Azyy -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (4.1.2015 15:20:35)

MAM imas pp

M.A.M. -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (15.1.2015 14:17:46)

Pozz,

ostalo nam je jos 1500 jedinica Puregona i Ovitrelle, naravno uredno cuvano.

Ako nekome zatreba neka se javi...

malena27 RR -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (26.1.2015 14:57:54)

ako znate nekoga da je radio VTO a iz ZDK je, uputite ga na ovaj link, molim vas:

http://www.ringeraja.ba/forum/obavijest-o-refundaciji-troskova-za-clanice-iz-zdk-koje-su-radile-vto/m_2416419/mpage_1/tm.htm#2416419

Zelimo_bebu -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (27.1.2015 9:32:20)

Dobro jutro zene

Turbo Limac -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (29.1.2015 22:47:06)

Postovane..prvo da Vas pozdravim..nova sam ovdje na forumu..

Imam za prodati 8 bocica sperm washing medija za inseminaciju i ivf..bila sam prisiljena kupiti u zagrebu pakovanje od 12 komada.. pa ako nekome treba nek se javi... marka origio..odlicna kvaliteta..

U apoteci Una lijek sam dva puta rezervisala i prevarili su me,a bila sam pod stimulacijom.Uzasno su neprofesionalni i bezobrazni.
Kod njih ne treba definitivno nista kupovati.

kontakt tel..063 294 590

Lijep pozdrav..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Rijada -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (31.1.2015 18:32:37)

Lijep pozdrav za

Meni je ostalo od postupka 11 Menopura pa ako bih ko kupio dala bih za 480 Km.
Rok trajanja je do 2016.Mozda nekome jos donesu srecu,meni su donele.

Azyy -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (6.2.2015 16:01:37)

Zdravo drage moje ostalo mi je 2 cetrotide prodajem veoma povoljno zbog roka maj 2015..ko je sad u postupku dobro ce mu doći..

amela_M -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (8.2.2015 19:56:38)

imas li jos medija za inseminaciju,i koja je cijena?[sm=zmeden.gif]

amela_M -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (8.2.2015 19:59:37)

[sm=zmeden.gif] Dali bi mogla prodati 4-5 komada i koja je cijena?

amela_M -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (8.2.2015 20:55:14)

IZVORNA PORUKA: Rijada

Lijep pozdrav za

Meni je ostalo od postupka 11 Menopura pa ako bih ko kupio dala bih za 480 Km.
Rok trajanja je do 2016.Mozda nekome jos donesu srecu,meni su donele.

Dali bi mogla prodati 4-5 komada i koja bi bila cijena?

M.A.M. -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (9.2.2015 8:22:38)

Puregon,Ovitrelle prodajem povoljno

Rijada -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (9.2.2015 9:08:07)

amela_m zao mi je ali nemogu,samo dolazi u obzir sve 11 komada.Lijep pozzz

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>