RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

lejlan34 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (27.8.2012 15:20:01)

Menta, imaš pp :)

irisss -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (28.8.2012 11:16:08)

Imam kutiju dabrostona pa kome treba nek se javi na pp[sm=smiley1.gif]

sos15 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (29.8.2012 13:25:23)

Pozdrav!
Znate li možda gdje ima za kupiti Pregnyl 5000 ili Choriomon 5000? Trebaju mi još 4 ampule, a ne mogu naći. 

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (30.8.2012 1:09:54)

sos15 vec sam negdje ovdje napisala da ima jos i lijek Gonasi koji je isto stoperica apoteka Delfin Sarajevo Otoka Mogu se sutra raspitati u Dini za lijekove koje si navela , ali znam da nisi iz Sa pa je pitanje kako bi do tebe 'dobacila' jer ti lijekovi trebaju da budu u frizu

sos15 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (30.8.2012 7:49:59)

Sabas,

Ako možeš da mi provjeriš za Pregnyl i Choriomon u toj apoteci. Ja dolazim u Sa u Bahceci ubrzo, pa mi mogla kupiti, a frižiderić nosim sa sobom. Za ovu novu štopericu bi morala pitati doktora jer meni treba za mm, pa ne znam da li i to može poslužiti. Znam da u Bahceci ima za kupiti Pregnyl, ali je 25 KM i ne dobijem fiskalni račun, a meni je račun bitan zbog refundacije u Fondu. Ja sam u BL nalazila po cijeni od 12-18 KM, ali trenutno nema ni u jednoj apoteci, a imam samo još dvije ampule. Hvala unaprijed.

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (30.8.2012 19:52:04)

sos15 tek sam sada vidjela post , sutra cu provjeriti dal imaju lijekove i koje su cijene pa ti javim :)

sos15 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (30.8.2012 19:59:26)

Sabas,

Hvala puno![sm=bravo.gif]

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (1.9.2012 0:56:00)

draga sos15 zvala sam apoteke po sarajevu i nema stvarno niti jednog lijeka , cak sam dobila info da Pregnila nece biti sve do druge polovine septembra info od dobavljaca koji dostavlja za cijelu BiH Jedino taj Gonasi (21km) u apoteci Delfin i u Dini Ovidrel (tako nekako) cijena sitnica oko 80 KM :( U nastavku broj apoteke koji sam dobila od prijateljice i kaze da su snadbjeveni i usluzni nisam ih uspjela da dobijem 244 344

mersudina 27 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (1.9.2012 10:06:14)

Pozzz djevojke onda je Ovitrel najjeftinija kod Bahceci-a 50KM,ja sam je kod njih kupovala.Cisto samo jedna informacija da ne bih platile u nekim apotekama 30KM skuplje.

sos15 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (1.9.2012 10:17:02)

Hvala Sabas.

Ja sam uspijela juče naći u BL dvije ampule po 17 KM Choriomon-a, a jedna forumašica iz Hr mi je javila da u Apoteku Dino treba stići Pregnyl, nadam se da je nisu slagali.

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (13.9.2012 13:34:25)

Zelim samo da vam svima koje koristite Meriomal ampule ,kazem da je cijena po ampuli u Lukavici 40km ,a u apotekama u Sarajevu 51km ,pljackaju li pljackaju ,a kostale su 32km ,a cijena Menopura od 51 do 55km ,s tim sto se ova 2 lijeka po sastavu ne mogu porediti ,prvi je sintetika a drugi prirodnijeg sastava ,mislim ova drzava je zapravo kao konc logor ........[sm=zmeden.gif]

lejlan34 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (17.9.2012 19:19:50)

Drage moje, meni je u ovom postupku ostala jedna ampula merionala s rokom septembar ove godine. Dakle, ako nekoj od vas treba, ako je trenutno u postupku i može iskoristiti ampulu još ovih 12 dana, nek se javi, ja ću joj je rado pokloniti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.9.2012 20:10:19)

Imam bocicu medija spermvosing ,ako nekome treba nek se javi na pp.

sos15 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (20.9.2012 14:31:56)

Pozdrav,

Samo da vam javim da sam našla Pregnyl od 5000 po super cijeni  (372 dinara) u Beogradu (tačnije Zemunu), rok 2014 godina. Ako nekome treba možda mu ova informacija pomogne jer ga je u BiH teško naći.

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (21.9.2012 12:07:45)

Ne znam jel neko procitao Pregnila ima u apoteci Tara u Hrasnom ,kao i Choriomon cijena 22km.

Mia -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (21.9.2012 15:34:15)

U apoteci Eurofarm na Alipasinu u Sarajevu ima jos nekoliko ampula Merionala ... pa drage dame da znate ako je nekome zapelo. Sretno svima!

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (21.9.2012 20:28:57)

Ima mala zackoljica s tim Merionalom u Sarajevskim apotekama mu je skocila cijena a proizvadjac je Italija i Svicarska ,a cula sam da je to cista voda tj.da je pravi Merional samo onaj Madjarskog podrijetla .

Mia -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (21.9.2012 20:45:58)

IZVORNA PORUKA: kokouli

Ima mala zackoljica s tim Merionalom u Sarajevskim apotekama mu je skocila cijena a proizvadjac je Italija i Svicarska ,a cula sam da je to cista voda tj.da je pravi Merional samo onaj Madjarskog podrijetla .

kokuli, meni bas dr. Balic rekao suprotno [sm=zmeden.gif] Zato sam ja i kupovala te lijekove u Sarajevu koji su svicarskog porijekla ..ja sam zadovoljna kako sam reagovala na njega ... trenutno sam u iscekivanju nalaza bete ... ET je uradjen prije dva dana.

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (22.9.2012 13:11:58)

[sm=bravo.gif]sretno ,kako god vazno da si reagovala .

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (22.9.2012 15:08:50)

Poklanjam Diphereline 2 komada rok ime je o6/2013

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (22.9.2012 16:20:29)

Proizvodjac Merionala je IBSA
'IBSA Institut Biochimique SA is a privately owned, pharmaceutical company founded in 1945 by a group of Swiss biologists. Based in Lugano, Switzerland'...'IBSA established the company on a worldwide basis through partnerships and local branches  in Italy, France, Hungary, Slovak Republic, Poland, Turkey and China.'   (Navedene zemlje pripadaju grupaciji IBSA) http://www.ibsa-ch.com/
Ja imam Meronal koje kupljen u Madjarskoj pise (Svicarska -Lugano/ Madjarska- Budimpesta) druga kutija je kupljena u RS isto pise.  Znaci do nas dolaze najcesce  ova kombinacija Svica-Madj. rjedje Svica-Ital.  Nije mi se dalo da istrazujem dal se u ovim zemljama proizvode ili samo distribuiraju Merionali Zakljucak ako zelimo original idemo u Lugano granici sa Italijom i inace nadimak grada je svicarski Monte Karlo (sluzbeni jezik je talijanski).

tacamaca -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (24.9.2012 16:10:04)

Poklanjam tablu (10 kom) tableta Femara, rok je 03/2016 ako nekom treba nek se javi na pp... Sretno!!!

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (24.9.2012 16:11:37)

Kupila u Dini ,49km ,proizvodjac gore navedeni sabas .Iaprepadase me nema medija za IVF ja ga nasla bez problema u Uni na Socijalnom ,uglavnom sam se opskrbila ,hvala bogu s lijekovima ,i Pregnil sam nasla ,nema panike .

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (24.9.2012 22:06:56)

kokouli , super za lijekove dal ti jos nesto fali vijdela si par postova iznad da poklanjam 2 diferelina

luna77 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (29.9.2012 10:53:33)

IZVORNA PORUKA: tacamaca

Poklanjam tablu (10 kom) tableta Femara, rok je 03/2016 ako nekom treba nek se javi na pp... Sretno!!!

ako nisu poklonjene moze li meni

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>