Vanne -> RE: Problemi sa posteljicom: placenta previa i depressa, niska, visoka... (15.4.2014 17:35:35)
|
IZVORNA PORUKA: miaaaa ma samo opusteno, tako ti i ja sve u glavi spremim sta cu pitat doktora, dodjem na pregled vidim bebu i gotovo ,sve zaboravim [sm=smiley36.gif] posle se ubi razmisljajuci i sastavljajuci sebi dijagnoze... sto se tice carskog ja nisam ni mislila o tome,dok nisam ostala u bolnici sa 33 sedmice i onda mi je samo u glavi bilo da mi rade carski jer sam mislila da mi je beba mala i da ce mu biti tesko..kako ce imati snage...ako bude prirodno, hvala dragom Bogu. otpustili nas u jutro ali me to naucilo da samo mislim na bebino zdravlje a mene nek rezu ako treba do grla,iako bi naravno volila prirodno. Na nju samo i mislim,nek se ona ne pati na porodjaju,a ja cu izdrzati sve...a carski je svakako manja trauma za bebu,valja bebi podnijeti da joj se glavica ukljesti izmedju karlicnih kostiju.... Joj suti sad razmisljam o prirodnom porodu i uhvati me neki strah. [sm=smiley36.gif]Ja se dobro navikla na ideju da cu na carski roditi[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|