animagical -> RE: Problemi sa posteljicom: placenta previa i depressa, niska, visoka... (8.1.2014 18:30:24)
|
IZVORNA PORUKA: Vanne IZVORNA PORUKA: animagical kod kod doktora vodis trudnocu?? jesi u sarajevu? nejasno mi zasto te nisu zadrzali u bolnici, da ne hodas svaki dan od stana do auta, pa do bolnice ili dz na injekciju? moj ginekolog je uvijek bio vise za utrogestan, prije nego dabroston, jer je kaze bolji...a nasa leva je koristila neki novi progesteron, poskup ali kazu jako dobar...ako si u Sa, javi u pp. U ilijasu sam,primio meprvi put dr rovcanin a drugi put drnikulin koji jedanas rekao da ima malo mjesta u bolnici a ima vecih trudnoca od moje koje su prece,poslao me kuci i kontrola u petak...nije mi nista rekao za taj drugi progesteron a fino sam obojicu pitala ima li ista da mogu uraditi i bilo koji lijek,novac mi nije problem...utrogestan sam koristila od 6 sedmice zbog prijeteceg pobacaja ali mi jedr rovcanin rekao da ga ne uzimam vise,s tim se slaze i dr nikulin kao i moja dr iz ilijasa... grozno[sm=hudicek1.gif] ja rovcanina ne podnosim ni kao ljekara ni kao covjeka...jako nepazljiv i neprofesionalan, krkan sa dna kace...molim da mi na pp javis da li si u mogucnosti da odem na privatan pregled kod mog ginekologa? vjerujem da bi ti pomogao, ako nista a ono da te uputi na lezanje u vojnu bolnicu, jer je tamo radio godinama...a nece te ostaviti tek tako kao oni gore...ko su oni uopste da procjenjuju cije je beba preca od cije[sm=zmeden.gif] uzas...a mjesta ima uvijek
|
|
|
|