Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:09:43
acudesa
Evo i mojih ljepotana u kupovini :)
_____________________________ ...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:19:03
Mirkica
pa acudesa nista se ne vidi :))) , imal sta blize :))), ili nesmijes ni ti kao teacher???
_____________________________ Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj. BA 13.12.2008
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:20:47
acudesa
IZVORNA PORUKA: Mirkica pa acudesa nista se ne vidi :))) , imal sta blize :))), ili nesmijes ni ti kao teacher??? to ti je najbliže..pa ti vidi ..mali mi je sladak ko med, a muža vala nemaš šta vidjeti ... shalim se....to je za moj ukus najzgodniji frajer na svijetu...
_____________________________ ...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:24:00
koka i po
A izgleda i pravi radnik . kraljice pravo si ga abriktovala svaka čast. Na ovakvim slikama samo ja nosim kese.
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:25:23
acudesa
IZVORNA PORUKA: Mya_81 A mislim da ni jedna nije dobila dopuštenje za slike od muža... Boga mi, ja i moj zajedno birali... ...htio je on jednu sa plaže...al' ja mu nisam dala...mislim, nije da sam ljubomorna..
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:26:32
acudesa
Koka, on to dok se uslikamo...ili dok se pokazuje...u kući slabo brate
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:29:10
koka i po
Kaže meni moj:"De me slikaj kako perem sudje",a ja njemu:"To samo na slikama mogu i vidjeti".A jesu filozofi majkooooooo........
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:32:06
Mirkica
IZVORNA PORUKA: koka i po Kaže meni moj:"De me slikaj kako perem sudje ",a ja njemu:"To samo na slikama mogu i vidjeti".A jesu filozofi majkooooooo........ hahahhahahah doabr je hahhahahah to kao u starosti da ti doakze kako ej bio vrjedan ma nedaj ponisti sve odkaze :)))). tema je off ali moram napisati cistila ja podrum Nedjelja bila nasla vremena i sada ima teskih stavri tam vam kkud dosat knjiga pola podruma i sve to vala preko ruku prevaliti sloziti i dosla ja u stan i kazem mm koji sjedi za kom. i kaldi se na onlien kaladionici , hajde reko dole da mi pomognes kaze on meni "nemoj da me zlostavljas " i to sav utucen hahahah hajd reko nek mene niko ne zlostavlja.
_____________________________ Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj. BA 13.12.2008
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 15:38:34
acudesa
kako si samo okrutna
RE: Fotografije: tate i bebe! 16.5.2010 18:35:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija fakat liče ta lana, ali zato feliks tvoji kod a se na putu nisu sreli suti nemoj da te cuje, one se slomi trzeci face njegove.Da sad lici na njega nema sta tesko na slici spoznat Njegov je uglavnom 100 %
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 9:26:43
salmy
IZVORNA PORUKA: acudesa RR Evo i mojih ljepotana u kupovini :) ['quote] Kako su slatki!!! super slika!
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 10:02:13
muby
Evo i mojih ljepotana, dobila sam dozvolu :)
_____________________________ HARIS, 9.8.2009.
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 11:05:07
Skvo RR
Divne su vam fotkice....
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 11:06:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muby Evo i mojih ljepotana, dobila sam dozvolu :) mora da je sam biro slikicu koju ces postaviti extra je
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 11:26:41
muby
hvala puno :) Felix, nije sam birao samo je rekao da smijem postaviti :)
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 11:29:04
teacher75
IZVORNA PORUKA: muby hvala puno :) Felix, nije sam birao samo je rekao da smijem postaviti :) super su, trebala si onda izabrati jednu kao kod skorpije da se malo smijemo
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 14:36:43
muby
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: muby hvala puno :) Felix, nije sam birao samo je rekao da smijem postaviti :) super su, trebala si onda izabrati jednu kao kod skorpije da se malo smijemo nije mi cilj da se iko smije mom muzicu tako da sam sama izabrala onu koja se meni dopada
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 15:28:53
teacher75
IZVORNA PORUKA: muby IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: muby hvala puno :) Felix, nije sam birao samo je rekao da smijem postaviti :) super su, trebala si onda izabrati jednu kao kod skorpije da se malo smijemo nije mi cilj da se iko smije mom muzicu tako da sam sama izabrala onu koja se meni dopada hehehehe, ma malo se salim, nisi valjda shvatila moje pitanje kao ozbiljno
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 17:43:02
reallove
IZVORNA PORUKA: acudesa RR Evo i mojih ljepotana u kupovini :) [''quote] lajk
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 17:46:43
acudesa
hvala, mila.... postavljaj i ti, šta čekaš
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 17:49:56
malena27 RR
cure, nemojte se ljutiti ali meni su nasladji muzevi od acudese, mya81 i tea lane i maja78....a vrh mi je muz od LejlaKa prebice me bebe su sve preslatke
< Poruku je uredio malena27 RR -- 17.5.2010 17:50:47 >
_____________________________ Beta 05.02.2010. 12,79 Beta 29.12.10. 557,93 Beta 31.12.10 1771,92 09.08.2011. rođen moj dunjaluk Beta 09.06.15. <5 Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani 27.01.17. vanmatericna
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 17:51:20
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR Evo i mojih ljepotana u kupovini :) ['quote] kakav tata , takav sin...zgodni obojica... Asja mladjem salje pusu
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 17:52:27
reallove
IZVORNA PORUKA: acudesa RR hvala, mila.... postavljaj i ti, šta čekaš hocu dok dobijem dozvolu
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 18:06:54
acudesa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: acudesa RR Evo i mojih ljepotana u kupovini :) ['quote] kakav tata , takav sin...zgodni obojica... Asja mladjem salje pusu ....Asja je prva ljubav (zaborava nema ) Reallove, požuri da odradiš dozvolu
RE: Fotografije: tate i bebe! 17.5.2010 18:08:14
acudesa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR cure, nemojte se ljutiti ali meni su nasladji muzevi od acudese, mya81 i tea lane i maja78....a vrh mi je muz od LejlaKa prebice me bebe su sve preslatke uhhh...uhhhh...uh..uh...uh....uhuh...znaš ti gdje je tanko, jel da...haahahhaahah
Anketa
Zdrava hrana.пеперутка16 Da li se hranite zdravo?
Oznake