Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i mojih dečkića, nisu baš u najboljem izdanju, ali meni ej ova fotka najdraža
['quote]
hahhaha ja se pitam jel itko dobio dopuštenje od svog muža da može slobodno distribuirati njihove fotke pa i u ovakvim izdanjima hahahhah, ja ću krepat od smija.
moram sad malo OT: meni vecina ljudi govori da je Lana ista tata, pa mi nekad bude krivo. i tako mi jednom prijateljica komentarisala na FB da je Lana ista tata a ja stavila , a ona ce na to:" budi sretna da lici na tatu, moja ne lici ni na mene ni na oca, vec se ljudi pitaju..."
meni je moj vec prije nego sto sam i pomislila rekao da ne da da ga reklamiram na forumu, tako da ne smijem ni u najboljem izdanju a kamoli ovako