rose
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: dzeni_nl IZVORNA PORUKA: Iman83 Na ovoj prvoj slici Marisa i Iman pravo sliče. Mada mi tvoja djeluje bucmastije, medo slatki mali, mashaAllah... ma cini ti se. i ja Marisu kada gledam mislim da nije bas bucmasta vec onako normalna, dok mi druge bebe izgledaju bucmastije od nje. a to je sve zato sto smo mi sa njima stalno pa nam je stalno isto i neprimjecujemo. a sto se tice presvlacenja ja nemam slike, ali imama snimke kako babi presvlaci Marisu i kako je kupa. on to tako radi sa puno ljubavi. a najvise me raznijezi, a u isti tren i smijesno mi kada je presvlacim on nosi pempu da baci i obavezno prvo pempu poljubi kaze pa sta i to je od mog dijeteta Preslatko mi ovo. Moj jos nije počeo presvlačiti, htio jednom i ja reko jos je mala, hajd poslije. Al sve ostalo radi sa mnom, kupa, uspavljuje, i bas mi slatko kad to radi. Još kad uštelimo presvlačenje, gdje nam je kraj.... A Marisica mi je ko krofnica, preslatka je, mashaAllah... i mi je zajedno kupamo...mada cu se ja uskoro morati steliti da je kupam sama...jer od marta je cuvamo na smjene...on do 6 poslije podne i onda ide na posao a ja preuzimam vecernju smjenu kad dodjem s posla ...za sada radi u smjenama pa uspjevamo da je kupamo zajedno i to nam je bas ritual pravi...zna se sta ko radi, donosi,,,on joj pere kosicu a ja joj perem pupu i prednji sio tijela...onda j ja okrenem i drzim a on joj opere ledja
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|