Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Zoe divne slike,pune ljubavi i njeznosti, vidi se da se mnogo vole.
Hvala Hannice , definitivno na svim slikama ( ne samo mojim ), ne da se vidi nego se i osjeti ta nježnost i ljubav
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Sve su slike prelijepe stvarno, ja sam dobila zabranu od mm da stavljam njegove slike na net, i za fejs me vec kritizirao Nemojte zamjerit, al se nekako posebno raznjezim kad vidim tate i djevojcice, nekako mi to posebno slatko
Sve su slike lijepe (ne smijem reci tate ), a bebe su tako slatke. Medjutim, tarzan ili tap3ah je postavio najoriginalniju sliku! Ma, i majice su im iste boje...
hvala puno teacherko šubara je iz lindexa (jedina bila broj 48-50, sve ostale su veće, a ajši je i ova malo velika), kaputić iz c&a, kupljen u zagrebu, čizmice dobila
ta je slikana veceras...mm se sav ukocio, htio mamu zvat da joj kaze da je trudan a nju sam morala odnjet u krevetac a bas je bila usecerila...on je nako malo kunjo a ona bila nervozna dok je nije stavio sebi na prsa i tu je i zaspala ja je nikad ne znam fino stavit na prsa pa mi se odmah unervozi