mishkica -> RE: Postepeni prirodni prestanak dojenja (16.1.2012 14:51:52)
|
Ja za hipo nikad nisam osjetila nikakav simptom, jednostavno odem ginekologu malo da sve nalaze vidim i tako i stitnjace on zaokruzi kad tamo tsh 20[sm=zmeden.gif] e onda jos jednom da ponovim pa opet tako, i otada letrox redovne kontrole, i sve bilo ok spao na 10 pa na 6 pa na 1, 2 i tako sad zakucana nula, a ona 2 t3i t4 se povecali, meni je dr. Lončar u Mostaru od početka upućen u stanje i rekao mi je poslije poroda kad se oporavim da dodjem, ja odem kad tako...a simptomi za hiper su mi bili, nenaspavanost umor, neraspolozena, kao da cu se svaki cas zamantati, nekako vrtoglavice cudne, cas hladno cas se znojim, pa plac bez razloga(sto sam pripisivala poslijeporodjajnom stanju), koje je potrajalo 6 mjesecei, heheh, ali sad znam da je to, i vakat se lijeciti, a moju svrlju malu ne znam s cim da hranim, ad ona nece ni primirisat, pa cu morati naci neko rjesenje, skrenuh i ja sa teme, ali ok je, sad cu ja kupusa na grudi i nek se smanjiva dok ne stane, a izdajat cu samo dok ovo tvrdo sa strana vanjskih smeksa-..nadam se da sam ti koliko toliko docarala ovo stanje..
|
|
|
|