snowrose -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.7.2010 9:39:40)
|
Svakim danom ,što duže primate boce,"osjećaće te " više jajnike. Meni je bilo podnošljivo jer sam primala blažu stimulaciju,ali opet nije bilo jednostavno naročito u vožnji. Pijte tečnost,češće ćete ići u wc. Mislim Vedo da je kod tebe upravo slučaj što si i navela ( jedan jajnik ) pa već osjećaš bolove u jajniku jer je sve na njega skoncentrisano. Koliku stimulaciju ti primaš ? Sretno vam,sve ćete vi to izdržati jer imate divan cilj,tad nišpta nije teško,strašno,bolno. Iduću sedmicu imaće te češće folikulometrije ( ponedjeljak,srijeda,petak -dalje individualno do punkcije ). Punkciju radite pod anestezijom,kratko traje i nije strašno. Drugi dan od punkcije slijedi aBd dan D. Vi moje curice iz Ze,Za itd. taj dan noćite u Tz OBAVEZNO !!! Ako nemate smještaj tu u blizini ,jedna ulica niže- ima pansion-noćenje sa doručkom 55KM-solidan pansion ( mislim da imam broj,dan ranije se najavite,a Suzana vam također može dati broj ) i ja sam tu noćila i većina cura koje nisu iz okoline Tz. Ako trebate još informacija TU sam.
|
|
|
|