Ida2010 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.7.2010 9:14:20)
|
Ena odmah sam naa naručila.termin nam je sljedeći četvrtak.išao je muž kod urologa,nema varikokelu, sve ok,al spermogram loš.oni navodno smatraju da je posrijedi jaka upala.pio hrpu tableta,antibiotika, čak smo naručili iz Austrije PRO-FERTIL tablete, koji toliko hvale. pio tri mjeseca i poslije toga nalaz još gori. Imao 25% progresivno pokretnih,a nakon svih terapija palo na 5% progresivno pokretnih [sm=zmeden.gif] .Nakon toga odlučimo se da probamo i sa terapijom Tešića (ne znam jesi li čula za njega-fitoterapeut iz Beograda).Terapija se koristi 3mj,uradi ponovo nalaz i 16%progresivno pokretnih.Odlučimo se za još jednu terapiju i opet čajevi,sirće...uh, dobro sam normalna[sm=smiley13.gif] . Nalaz ponovi i ništa bolje.Sad gin preporučio IVF, a evo čitam o inseminaciji, ne kontam zašto ne bih i ja mogla to probati[sm=zmeden.gif] .Pa ionako mi niko ne garantuje da će i IVF uspjeti. DRAGE MOJE, OD JUČE PLAČEM I NEMAM VOLJE USTATI IZ KREVETA NITI DA UGLEDAM NOVI DAN [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Sada me baš depresija uhvatila,a ovoga sam se baš bojala
|
|
|
|