happysmile -> RE: Spermiogram (24.5.2011 13:40:21)
|
anaši možete otici na informacije, ali mani se vantjelesne nego strunom urologu da propise terapiju tm, po meni jedna od boljih varijanti je da nadjete strucnog urologa, odete fino porazgovarate, dogovorite termin za op. ( ali to sve nakaon sto sanira upalu ) ode operise to posle ce dobtii terapiju koju ce da pije 3 mj. i onda kontrolni s-gram da se vidi je li ima poboljsanja i koliko je, uz to tm ako pusi neka prestae, ako pije isto tako, ako nosi slip gacice to mu izbaci neka nosi boxerice, spava bez gacica, naravno ne nosi uske hlace, uz to idu i vitamini cink. selen, c vitamin naravno uz terapiju koju urolog propise, neka se fino organizuje i sve to pije ta 3 mj. spermatogeneze pose op. i onda na kontrolni s-gram, ja iskreno vejrujem i nadam se da rezultati nece izostati. Tm je prob. samo sto ce to sve morati da pije ( znas kakvi su muski ) ali mora biti odgovoran i drzati se svega propisanog, ja ti zelim od srca da nalaz bude dobar posle toga[sm=smiley1.gif] mm ce Abd u augustu ( tako je planirano ) na op. variokokele tako da cu ti i i ja prenijeti iskustva i kazati ono sto nam urolog preporuci, cisto da znas eto ljubac za tebe
|
|
|
|