baby -> RE: Porodiliste u Zenici (3.7.2009 17:41:08)
|
IZVORNA PORUKA: fartar Meni je bio "krasni" dr. Gvozdenovic i njegova gospodja u smjeni. Bio je toliko dobar da je beba ostala bez kisika prilikom poroda jer ga je 5 sati cupao iz mene a malenom je pupcanica bila omotana oko vrata i izlazio je na potiljak. Onda ga je pokusao iscupati na vakum koji je, srecom, otkazao pa smo zavrsili na hitnom carskom, i ja jedva ziva ostala. Izgubila sam svu krvi i sio me je 3 sata, nakon sto je izvadio bebu, jer je doslo do kompletne rupture svega.Htio mi je vaditi maternicu i jajnike, ali eto dragi Bog htio da krvarenje stane, pa su mi ostavili reproduktivne organe. Kazem, dragi Bog, jer me samo on spasio, toliko je Bojan bio strucan. Moj sin ima 11 mjeseci i jos uvijek se nije sam posjeo, motoricki kasni u razvoju i vjezbam sa njim 2-3 sata svaki dan. Da ga sretnem na ulici udavila bih ga, a porod bio dogovren i naravno sve sto slijedi takvu proceduru obavljeno. Ovo je obavio moj muz jer se uplasio da cemo umrijeti i beba i ja, ja im ne bih dala ni dinara, ni poklon, nista. Placeni su da rade svoj posao i stid me je reci da sam dala mito, ali jesam i eto jedva ziva ostala. Ovaj porod, strah za djetetov zivot i sve sto je slijedilo nakon poroda, i jos uvijek traje, ne bih pozeljela ni dusmanu. Odgovorno tvrdim da je Gvozdenovic lakrdijas i mesar, a ne doktor, da je nestrucan i da bi me veterinar bolje i strucnije porodio i bio bi, sigurna sam, humaniji od ovog idiota. Dugo sam se bavila mislju da ih tuzim, i njega i zenu mu, ali onda sam odustala jer bih se upustila u bitku sa vjetrenjacama koja je i jako skupa,a novac mi je trebao za placanje drugih neuropedijatara, fizijatara i terapeuta. Draga Feartar da te pitam jesil ti Meli pravnica , prica me ova podsjeca na djevojku koja samnom lezala u sobi i ja sam bila svega svjedok covjek je jednostavno u oci nije mogao pogledati
|
|
|
|