anidla -> RE: STARA LJUBAV (26.12.2010 10:36:18)
|
anonimna... citam tvoj post i u jednom sam se dijelu prepoznala, ali samo u jednom! a taj je da su moji roditelji od mene udaljeni 400 kilometara a sveki i svekar 80 kilometara, dakle sama sam, ali bas sama u ovom gradu, ni rodice, ni rodjaka, ni brata, nikog ovdje nemam.... ali nikad, ali bas nikad nisam rekla da mi je dosadno, pogotovo kako je [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] dosao (sad ce mu 14 mj)....fale mi roditelji, fali mi brat, nejgov sin, i moja sreca bi bila potpuna da ih vidjam cesce, ali Boze moj...moj zivot su moja porodica, moj muz i Noa.... nikad nisam pomislila na bivseg u smislu da bih s njim popila kafu, ili bilo sta slicno tome, bivsi je bivsi, da nije bivsi bio bi sa mnom....glupo mi je o ovom i pricati ali moram ti reci, mozda si osoba koja voli izazove, a gdje su izazovi tu su i problemi.... ja bih vec osjecala da sam prevarila muza ako mislim na bivseg, po meni je i to prevara, jer kako ti rece stalni mislis na njega i on te vuce kao magnet....to ne valja....raskrsti napokon neke stvari sama sa sobom....imas djecu, zivu u izdravu, imas muza koji radi i bori se za vasu porodicu, trebas to prije svega znati cijeniti.... i malo je kasno da sad se vracas u proslost, ostavi je tamo gdje si je davno ostavila.... sretno!
|
|
|
|