M kao Mama -> RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo (13.3.2012 12:16:59)
|
IZVORNA PORUKA: Alfa Cao drage moje, evo u velikoj sam dilemi, pa bih da sa vama to podijelim, odnosno da me malo posavjetujete, ako je neka od vas prošla kroz isto/slično. Naime, ranije sam pisala o tome kako već 3 god. pokušavamo sa bebom i opisivala čitav postupak od vađenja nalaza pa do klomifena, pregnila, menopura itd. Da se ne ponavljam, od nalaza koje mi je dao dr Godinjak da uradim sve je u redu, kod muža sve u redu takođe. I odem prošle sedmice kod dr da vidim šta dalje i on mi predloži laparaskopiju i da mi upustva šta sve trebam da pribavim od nalaza, ali ja sam stala iz sljedećeg razloga..... Naime, odem kod dr gin. u dom zdravlja po uputnice za nalaze za laparaskopiju, kad tamo od doktora pa do sestara počnu da prevrću očima kad sam to spomenula. Ja se pravo zabrinula i pitam što? Kažu oni: pa što lap., nije to baš bezazleno, to je operacija, što da to radim ako nema potrebe, kasnije mi mogu nastati neke priraslice. Kaže dr da li sam gledala štitnu žlijezdu i šećer....što ne predložim dr Godinjaku da mi ultrazvučno pregleda prohodnost jajovoda, a ne odmah na laparaskopiju i što ne pokuša prvo inseminaciju..., pa onda da se malo informišem kod dr doktora i na internetu (kao da imamo izbora velikog-tu je dr God. i dr Meh.), da ne pristajem olako na laparaskopiju...itd. Molim vas da sa mnom podijelite slično iskustvo...šta bi vi ....jer ja sam se tada toliko nasekirala-samo se vrtim u krug, i nisam još ništa od nalaza za lapar. počela da vadim, eto neznam šta ću-tačno su me prepali??????????? Hvala... vala što ne mogu stručnjaka na svakom koraku, mislim na ove iz DZ, majko mila, drž se ti Godinjaka i akobogda sve će biti dobro.
|
|
|
|