hmela -> RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici sarajevo (6.12.2010 18:54:51)
|
E drage moje bila sam i ja kod dr.Godinjaka i poslije one dr.sam baš heppy i tek sada se abd nadam nečemu. Super je prošlo,bila je jedna mala anamneza o meni(koliko imam god.koliko sam u braku,koliko pokušavamo,di sam se liječila,šta sam pila od terapije i sl)Onda me je pregledao i rekao da je sve ok. Na ultrazvuku koliko ja vidim pišeuterus 56,4 x 36,4 mm Endometrium 5,5 mm; Desni ovarium 29,9 x 21,4 mm; Lijevi ovarium 33,8 x 20,7 mm; Može li mi neko reći (pošto ga nisam pitala od silnog uzbuđenja i neke pozitivne treme jel ok sve ovo) Čini mi se da papa test nije radio. I rekao mi je da 8 dan ciklusa uradim hormonalni status,a 22-gi dan progesteron i prolaktin ,također da uradim briseve cerviksa na :Chlamidiu trachomatis, Mycoplasmu hominis,Ureaplasmu urealiticum.I pored toga muž da ponovi Spermatogram . E sada za ovo moje mi je rekao da trebam dobiti uputnicu od mog ljekara i to ću obaviti,al nije mi rekao za muža dal i njemu treba uputnica da li neko zna. Eto drage moje ako možete da mi odgovorite na ova pitanja i kako se ovi nalazi rade i gdje sada jer je sve to premješteno,da li se prije moram naručiti kad dobijem uputnicu.Unaprijed velika velika hvala.
|
|
|
|