regi -> RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici sarajevo (1.12.2010 11:24:25)
|
cure,je li idete DR Godinjaku privatno? kazite mi,posto nisam iz Sa,je l on dobar dijagnosticar? moja jetrva ima zacepljene jajovode, i isla je ,onako rutinski pregled,kod drJadranke.ona je samo rekla da se jedan jajnik vidi i da je on policistican,drugi se ne vidi i vjerojatno nije ni funkcionalan,rekla joj je da iam "presavijenu "[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]matrnicu,te da su joj jajovodi puni neke plazme(tecnosti). ehmoni planiraju u MB,ali ako je ta tecnost hydrosalpinx,onda sam citala da je ta tecnost toksicna i sprjecava implantaciju,te da je prije vTO najbolje odstraniti takve jajovode. razgovarale smo nas dvije i ona bi isl ana konsultacije u MB,neka Vlaisavljevic vidi stanje i kaze sta i kako,jer je rizicno ovako naslijepo,ali bi prije toga nekom dobrom dr.u koji bi pogledao jajovode i rekao je li hydrosalpinx ,ima li potrebe odstraniti jajovode ili ne...moze se osloniti na Godinjaka (isla bi mu privatno) da ce to odraditi kako treba(stvarno nam treba neko extra strucan) ili predlazete nekog drugog?bilo bi odlicno d aje taj dr istovremeno specijalista za neplodnsot
|
|
|
|