Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 8:10:55
Anoniman
Ja definitivno odustala od Godinjaka,šta mislite dali sam pogriješila ? Otišla sam kod dr. Đuderije i danima sam išla na UZ i onda je rekao na Laparo pa sam se sad naručila u Januaru odnosno za Božić.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 10:53:15
delfin
neutješna, i dr. Đuderija je jako dobar dr. Možda imadneš više sreće snjim. I ja sam kod Godinjaka, pa znam kako je, al možda sam imala malo više sreće pa sa, sad .
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 10:55:24
delfin
nadam se da mi neko od vas može pomoći, ja sam išla ko dr. i na kliniku i na terme. Sad me interesuje da li neko zna koji mu je UZ aparat kvalitetniji (glupo mi njega pitati), jer mi se razlikuju sedmice, a veomami je bitno da znam koja sam tačno sedmica zbog nekog nalaza koji sam radila.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 11:18:45
ena0002
Delfin ne znam , nekako mislim da je na Ilidzi bolji. Ali ja bi mu na to skrenula paznju, sta ima veze, a pogotovo ako ces ubrzo ici na Ilidzu, dole ima malo vise vremena. Pitaj slobodno, sta te briga
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 14:47:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: delfin
neutješna, i dr. Đuderija je jako dobar dr. Možda imadneš više sreće snjim. I ja sam kod Godinjaka, pa znam kako je, al možda sam imala malo više sreće pa sa, sad . Svaka čast čestitam,nisam u toku poslije koliko si ostala trudna,mislim koliko si bila trudilica. Il sam ja pobrkala il sam se s tobom jednom dopisivala pa smo skontale da smo zajedno jednom bile kod godinjaka,jeli bila folikulometrija u pitanju ?
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 15:18:31
delfin
može biti, ja sam u braku preko 4 godine, a trudili se oko 2, ja sam kod Godinjaka (nakon raznih dr) tek došla u maju mislim, nakon detaljnog pregleda mene i mm, imala bakteriju koju smo liječili, onda 1 mjesec stimulacija klomifenom 1 pauza (i u toj pauzi ja ) a planirao mi raditi laparo. i sad me pita jesmo li mi ono radii laparo? ja i mm zaisat jesmo pili puno vitamina i čajeva u zadnje vrijeme. Bitno ti je otkriti uzrok ako ga ima, ali to je najčešće psiha.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 15:38:03
lamama
ali to je najčešće psiha.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 15:57:47
ledy blue
IZVORNA PORUKA: lamama
ali to je najčešće psiha.
Ma Delfin kakva psiha ..onda mi kolektivno trebale na psihijatriju pa bi odmah moza da psiha se uzme u obzir kada je u pitanju idiopatska neplodnost..a kad ima konkretan problem nema tu psiha nikakve veze
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.12.2009 18:10:26
Almaa
delfin, što se tice ultrazvuka mislim da je najbolji onaj na ginekologiji u glavnoj zgradi, moja prijateljica je išla na Ilidžu i nije se culo srce bebino (osma sedmica trudnoce) tako da joj je dr. reko da dođe na ginekologiju jer je tu bolji UZV i sve je hvala Bogu bilo ok.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 19.12.2009 11:48:26
delfin
almaa, hvala ti na konkretnom odgovoru. evo ena je već pitala jel to pored blagajne? ja ću mu otići sad opet na ilidžu da mu mogu objasniti u čemu je nedoumica 8valjda će me dole saslušati) pa ćemi valda sam reće kao i tvojoj prijateljici ako bud etrebalo.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 1.1.2010 17:09:56
prva
A je li mogu da se narucim na Klinici za sterilitet kod Godinjaka za datum kada ce mi biti tacno godina otkad nema zaceca? Rekli su mi da se puno ceka, pa ne zelim nakon godinu doci gore i da mi kazu da moram cekati godinu dana samo da me pregleda.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 1.1.2010 21:13:16
ena0002
Prva nazovi gore i pitaj kad bi mogli doci na red, kao sto Vjestica kaze ceka se i po godinu dana ali se na kraju i isplati, vjeruj. A ko zna mozda ostanes u medjuvremenu ....nikad se ne zna
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 1.1.2010 22:45:48
prva
Zvala sam i rekli su mi da se ceka godinu dana, ali sam mislila mozda ce mi reci da sam luda sto zovem nakon 7mj pokusavanja. Ne bih voljela da jos cekam i da dodjem na red za godinu :). Za brze slucajeve, dr. Godinjak sada ima i privatnu ordinaciju, pa se tjesim.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 2.1.2010 11:01:21
ena0002
Prva najbitnije je da gore udjes u obradu a ostalo ide brzo, ne znam razmisli dali ti se cekati toliko ali moje je misljenje da se itekako isplati. A on ti privatno moze uraditi samo UZV, papa test i pregled. A sve ostalo se radi gore.......laparo, inseminacije i sl.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 2.1.2010 12:19:54
prva
IZVORNA PORUKA: ena0002
Prva najbitnije je da gore udjes u obradu a ostalo ide brzo, ne znam razmisli dali ti se cekati toliko ali moje je misljenje da se itekako isplati. A on ti privatno moze uraditi samo UZV, papa test i pregled. A sve ostalo se radi gore.......laparo, inseminacije i sl.
Ne ceka mi se, jer znam da ne mora uspjeti prvi put, pa je sve oko toga cekanje. Bojim se da me ne nalijepi sto sam dosla ranije, osjetljiva sam na kritike . Mogla bih mozda kad MM dobije nalaze... ako budu losi.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 5.3.2010 9:53:28
nesa
Pozdrav svima na forumu..... posto prof. Godinjaka nema na klinici u naredni utorak, vec ce biti zamjena (to znam jer mi je zakazana folikulom.) da li ce biti cetvrtak i petak, zna li neko?
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 31.3.2010 13:47:43
anamarija
Drage moje,pozdrav svima.Molim vas da mi neka pokusa dati jednu informaciju.Cijelo vrijeme citam sto ste pisale,oci me zabolile ali nisam uspjela naci odgovor na ono sto trazim,ili sam nasla samo nesto,ili mi je promaknulo najvaznije.Nime,predlozena mi je laparaskopija.Zivim u Zenici,ali je nebih tu radila.Kako sam citala da hvalite dr. Godinjaka ja sam razmisljla da bih to radila kod njega.Kako pripadam Ze-do kantonu,zanima me koliko se placa postupak laparaskopije u klinici gdje on radi? Dakle,dali je neka od vas bila na lap.a da nije iz Sa kantona,i koliko je sve platila,kakva je procedura? Unaprijed hvala.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 31.3.2010 15:18:49
ledy blue
Kada sam ja radila laparaskopiju bile su samnom u sobi dvije zene iz zenice i godinjak ih je operisao..al nisu bile diagnosticke operacije u pitanu ...e sad koja je procedura ne znam..al mislim da to ide po preporuci od ljekarskog tima iz zenice...nesto nisam sigurna da mozes samoincijativno doci i zakazati operaciju..al nadam se da ce se neko javiti ko je iz drugog kantona a u sarajevu je radio operaciju pa da ce ti objasniti sta je potrebno .Sretno!
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 1.4.2010 22:19:24
Nanica Sarajevo
Draga Anamarija,
ja sam prije 5 godina radila myomectomiju (trebala je biti laparaskopija, ali se u toku operacije ispostavilo da se ne mogu svi miomi, kod mene, ukloniti tako, pa su radili pravi rez), iako sam iz Sarajeva, radim za strance i nisam imala zdravstvenu knjizicu, pa sam morala platiti (odnosno moja firma) i ta operacija me je dosla 2.500 KM (10 dana hospitalizacije, operacija, lijekovi). Kod laparaskopije se lezi samo jednu noc, tako da su automatski troskovi manji, puno manji od mojih... To ti niko tacno ne moze reci, zavisi koje vrste laparaskopija, koliko lijekova, itd... ali se mozes raspitati na klinici Kosevo u njihovim financijama...