hatepsut -> RE: PROBLEMI U BRAKU (20.12.2010 23:44:49)
|
A jooj,bas mi je zao...jako nezgodna situacija...ipak kazu da svaki problem ima uzrok,a ko ima uzrok onda mora postojati i rijesenje!mnogi muskarci,i ako imaju svoju porodicu,nisu ispali iz maminog krila,znam to iz iskustva :) no,s druge strane moras da razgovaras s njim.ako mu je stalo do tebe i bebija,a sigurna sam da jeste bez obzira na sve,postici cete dogovor.pa bar da se na "pola puta" nadjete,kompromis uvijek postoji!nije sve onako kako bismo zeljeli,nekad stvari krenu niz strmo ali samo s razgovorom i razumijevanjem mozemo postici zeljeni cilj!razvod braka nije uvijek rijesenje,no nekad je bolje zdrav razvod nego bolestan brak!samo mogu iz sopstvenog iskustva da ti kazem da sam ja bila najgora snaha,pljuvali su me na svakom koraku,ali sam sve izdrzala ;) i na kraju kad se majka mog muza jako razboljela,meni je pala na ruke i sad sam najbolja snaha :)pokusaj,ako nema drugog rijesenja nego da zivis s njegovim,jednostavno iskljuci to sto ti kaze njegova mama,nadji si neku zanimaciju...moja dobra drugarica cesto kaze "kad sam imala viska vremena razbijala sam glavu s svakom rijecju koju mi je njegova majka uputila,onda sam shvatila da nije vrijedna,nego na jedno udje na drugo izidje" ps. i ja zivim sa roditeljima mm u istoj kuci,samo svi imamo svoj stan,mnogo puta sam pozeljela da odem negdje drugo da zivimo,nisam mogla da trpim njihove pridike...e sad ne zelim! njima iz inata :)
|
|
|
|