Anoniman -> RE: PROBLEMI U BRAKU (14.6.2010 15:31:51)
|
IZVORNA PORUKA: Gracanka IZVORNA PORUKA: Dida79 Anonimna zadnja! Ja koliko sam mogla da shvatim iz tvog posta vi i nemate nekih velikih problema i mislim da ste samo upali u monotoniju. Ako je on zatvoren tip probaj se ti malo vise potruditi jer razvod je po meni zadnja opcija i molim te prestani slusati ostale.Ne znam od kud nekome pravo da kaze da TM nije za tebe.Meni to niko na svjetu to ne smije reci jer ja sam ga sama izbrala i niko vise. Evo ga ljeto lijepo vrijeme obuci neku seksi suknjicu neki seksi ves ne dozvoli da ostanes ne primjecena odvedite dijete negdje na kraju krajeva otidjite par dana na more sami vas dvoje[sm=smiley27.gif] Mislim da niko ne bi ostao ravnodusan na sve ovo[sm=smiley1.gif] Rekla je da je za dva puta pokušala unijeti nešto novo u brak,a on se smijao...njemu to smješno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] očito se jedina ona i trudi (iako on djeluje kao idealan muž kada se uzme u obzir briga o njima),ali on ne smatra da imaju problema...haman bi se tako i moglo reći,ali ipak ako tako slabo komuniciraju znači da nešto nije ok,ona pokušava razgovarati o tome,a on kaže da je ona nezadovoljna i to je to,i upravu je,jest nezadovoljna,ali tu priča tek počinje a za njega s tom rečenicom završava. Razumijem te anonimna,nisu jedini pravi problemi alkohol,hodanje,tuča...nesretna si,želiš da se zbližite i u tvom postu se vidi koliko se trudiš po tom pitanju.A kakav je bio vaš odnos na početku braka,prije rođenja djeteta?Dosta parova se udalji kada dođe dijete,jer znamo koliko mala beba zahtjeva brige i pozornosti,s vremenom se opet sve vrati u normalu,a u nekim slučajevima i ne,pa zbog toga i pitam. A to što su roditelji rekli da nije za nju mi nije ružno od njih,jer vjerujem da su primjetili da je nesretna,a da se ništa po tom ne mijenja,pa otuda i takva izjava,to mi je normalno. Uvjek je on bio onako pasivan, ali bilo je vise razgovora nekako, bilo je vise ljubavi...i sada ima naleta li rijetko..i bas se obradujem kada sve to fino krene...ali onda opet se vrati na staro...i izgubim volju...
|
|
|
|