Hanady RR -> RE: PROBLEMI U BRAKU (10.6.2010 9:53:03)
|
prenos posta IZVORNA PORUKA: Anoniman Vec sam pet godina u braku,imamo sina,ali me muci jedan veliki problem....moj muz.Ima cudan nacin razgovora i svaka druga rijec mu je jebem ti ovo ili ono,ja sam se istinski trudila da mu to izbijem iz glave ali bezuspjesno,ali ono sto me muci je to sto mene vrijeđa,bilo gdje da se nalazimo pa cak i kod mojih roditelja,ako ja nesto kazem sto njemu ne pase kaze mi da sam glupa,retardirana ili da jedem g....,najgore mi je od svega kad mi kaze kad smo u drustvu,da i ja njemu odgovorim na takav nacin ne mogu nisam tako vaspitana,znaci ja sam sutila sve ove godine i sebe krivim za to,ali neki dan sam sjela sa njim i fino ga zamolila da me vise ne vrijeđa,a pogotovo da pazi kako se izrazava kad smo kod mojih roditelja,on mi je na to sve rekao da mu nista ne mogu citiram da mu mogu samo p....... k....,ja sam totalno razocarana u njega,i poslije svih ti uvreda ja ga pitam hoce li vecerati,a on je samo sutio,sada ne razgovaramo i ja ne namjeravam prva popustiti dok mi se lijepo ne izvine,uvijek je ovako on kriv ja popustim ali sad ne zelim p.s.ja ne radim a on da i prigovara mi za novac ako on potrosi u neku glupost ja mu skrenem paznju kaze mi boli me k....nisu moje pare
|
|
|
|