Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 17:05:31
tea lana
necu pod anonimno nego otvoreno i ja sam u jednom trenutku kad se Lana rodila pocela da gumim konce iz ruku i komunikacija sa mm se svela o Lani.Njega skoro nikada nije bilo tu,putuje cesto ja vise navikla na to kad dodje ja nemam o cemu da pricam sem o Lani.I tako je to bilo skoro pa godinu i pol.Voljeli smo se mi ali smo postajali stranici i onda sam ja shvatila da to tako ne ide.I poccela sa promjenama na sebi jer je vecinom i greska bila u meni.On bi dosao ja bi mu ispricala o Lani on se sa njom igrao ja bi je uspavala i sa njom zaspala.Tako su nama daNI prolazili.E onda sam se ja pocela mjenjati Lanu kad zaspi ostavljala na cuvanje mami a sa mm otisla u set_nju,prodavnicu ponovo smo se poceli drzati za ruke uspostavljati bliskost.Vjerujte mi to su sitnice ali puno znace.Od tad nas se odnos poboljsao i traje.Mojoj Lani sad ce tri godine kod nas vise nema sutnje pricsmo o svemu jedva cekamo da LAana zaspe da se istorokamo pomazimo ili da samo se zagrlimo i gledamo tv
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 19:48:42
Hanady RR
marina ne daj se...sigurna sam da nakon otvaranj tvoje duše sve će biti OK.samo polako vodi mlin na svoju vodu...poštuj i zahtjevaj ''parče'' ljuavne torte za sebe avki svaki dan. vaša ljuba je dovoljno jaka da to prevaziđete. A dopisivanje...no sikiriki...očima se gleda rukama se dira...sve dok tipka dobro je kad uživo satsči strašno je...sve će se to vratiti na svoje mjesto i uz dobru volju da sačuvate ljubav svoju za par mjeseci svemu će te se smijati...a i ova tema zvaće se juče.
OT. svim upućenim zagrljajima vraćam isti još jači i topliji a moja mama moja je stjena koja suzu pušta...njene snage nema na dunjaluku i hvala joj na svemu. i opet da mi kod a sve od početka života da biram birala bih isti.
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:26:53
taurus
Drage žene mi se izgleda nismo opametile. Evo sad gledam skoro iste forumašice koje su sinoć bile na ovoj temi večeras opet prisutne na drugim temama. Znači opet RR a ništa MM
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:28:12
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus
Drage žene mi se izgleda nismo opametile. Evo sad gledam skoro iste forumašice koje su sinoć bile na ovoj temi večeras opet prisutne na drugim temama. Znači opet RR a ništa MM
ja sam bome svoju ''građansku'' dužnost sinoć i jutros u nekoliko navrata obavila...umoran mi čojek evo ga hrče u dnevnom...da je budma ja bih radila na pordubljivanju veze al vako samo RR mi ostaje
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:32:33
Hanady RR
Hanady ti si baš na svakom polju vrijedna Moj je pored mene gleda film pa ćemo na spavanje i naravno prije toga da obavim svoju dužnost
pitam ga maloprije prije nego je zahrko...ljubice kako si mi...kaže on ništa ljubice idme da spavam samo ti ostani na forumu.
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:35:11
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja sam sinoc bila na temi do nekih doba pa veceras moram ispravljati crveni karton kod mm
čini mi se da si ti njega već ispravila
jest jest...kod nje sve koprcanje noćas
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:39:11
Hanady RR
šta uradih opet sve ženice na ovoj temi
idemo dalje
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:44:06
Hanady RR
Samo vi idite dalje a ja odoh da malo radim na našoj vezi što i ostalima savjetujem
ma nema šanse...smoren je do bola
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:44:21
frenkoza
Samo vi idite dalje a ja odoh da malo radim na našoj vezi što i ostalima savjetujem
ja sam uspavala dijete i zagrijala kucu... jos samo da dodje kuci....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:45:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: frenkoza
ja sam uspavala dijete i zagrijala kucu... jos samo da dodje kuci....
joj kraljice
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 13.4.2010 23:58:55
frenkoza
eeevo gaaaa... stizeee.... caoooo
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 14.4.2010 0:01:05
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: frenkoza
eeevo gaaaa... stizeee.... caoooo
kontam ...uživaj
RE: Jesmo li par ili samo roditelji? 4.7.2010 13:24:39
Anoniman
Ne znam na kojoj temi da pišem, jer se ovo moje tiče bilo koje teme koja ima veze sa partnerstvom. Sad trenutno smo samo roditelji, jednim dijelom mojom krivicim. Suprug ima neke hobije( ne bavi se nikakvim sumnjivim radnjama), koji mu, po meni, oduzimaju previše vremena.Ja se ljutim, on i dalje po svom ,jer ja napravim scenu, rat u kući, onda se on naljuti i tako u krug. Totalno smo se udaljili jedno od drugog. Ja sam takav tip da se ne mogu odmah pomiriti, a on bi isto veče imao sex i sve oprostio, i tu se razilazimo.Meni fali privrženost. Ovih dana sam toliko nervozna, da me je stvarno strah za sebe, ne reagujem kao prije u određenim situacijama, neki dan sam se posvađala sa kolegom, a prije bih to riješila sa osmijehom u svoju korist. Sad smo toliko zagužvali da bih se istog trena razvela , ali toliko sam još razumna, pa neću zbog djece. Mislim , da kad bih ja bila fleksibilnija, sve bi bilo drugačije, ali, to mu ne bih nikad priznala, jer me ljuti svojim ponašanjem. Ljuti me i to što je on u društvu toliko priznat, a ja znam da je to na račun porodice, a on se šepuri.