Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kao i uvijek, problem je u (ne)nadloženosti. Čekam odgovor od ministarstva za socijalni rad etc, ali ono što sam definitivno uspjela saznati je da: postoji protokol iz 2003, izmjenjen i dopunjen 2009. potpisalo ga nekoiko institucija. Protokol ima za cilj aktivnu brobu na suzbijanju prosjačenja. dnevni centri postoje i rade na cijelom kantonu, policija svaki dan u saradnji sa službom za socijalni rad djecu odvede u dnevne centre, roditelji dođu po njih i odvedu ih, i onda hajmo jovo na novo. 80% djece nije iz KS te samsm tim kanton nije nadlezan da se o tome brine, niti je u mogucnosti. Policija zahvaljujuci zakonu djecu moze jedino dovesti u centre, a straijim prosjacima napisati prekrsajni nalog....
25 april je rodjendan Udruzenje Djeca tada cemo im se pridruziti u slavlju na odredjenoj lokaciji gdje cemo zajedno s njima prikupljati potpise za akciju
molim da se prijave osobe koje bi zelje biti dio toga...
predlazem da odstampamo maice sa logom ringeraja.ba (o nasem trosku- 15 km ) pa ko zeli da bude dio tog dogadjaj s maicom nek se brzo javi... htno je zbog izrade i pripreme svega
hoću i ja...majicu i da skupljam potpise...samo moram još ove skupljene da prekucam drugarici skvo...al mene računajte...joj otkad nisam skupljala potpise to je tako super
predlazem da odstampamo maice sa logom ringeraja.ba (o nasem trosku- 15 km ) pa ko zeli da bude dio tog dogadjaj s maicom nek se brzo javi... htno je zbog izrade i pripreme svega
Of kors i ja :)...mislim za majicu danas cu uplatiti za nju i naljepnice.
ja ne mogu ucestvovati u akciji prikupljanja potpisa ali hocu maju L velicina, zenski model, dugi rukav ...novac uplacujem na tvoj racun Visnja u ponedjeljak
< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.4.2010 13:58:48 >
Poslala sam podatke na adresu navedenu u linku sa pocetka price.
sad sam razgovarala u vezi tih maica...ima svih velicina... muske, zenske, dugi, kratki rukav, duze, krace... sve ce biti tamno plave (teget) sa ovim sad postojecim logom zelene boje ja cu uzeti zensku duzu kratki rukav xl