|
RE: "hajde ba,nece mu nista biti" 4.4.2010 12:46:23
|
|
|
|
elkina_mala
|
IZVORNA PORUKA: Bambi09 draga, Boze sacuvaj da se uvrijedim, pa zasto smo tu nego da razmjenimo misljenja... kazu da su dvije glave pametnije od jedne... uvijek sam postovala tudje misljenje pa tako i sada, samo volim da razjasnim kad me nesto interesuje... ne kazem da ne treba vjerovati doktoru ili ne ici, naravno, ne daj Boze da ih nema... ali mislim ako je recimo u pitanju neka blaga prehlada, temperatura, necu letiti u bolnicu da mi djetetu snizavaju temperaturu, nego cu prvo staviti obloge na noge, dati paracetamol, pa u slucaju da to ne pomaze onda cu se obratiti ljekaru... ili ako dijete kaslje necu ici po sirupe tablete i sta ja znam vec sta, nego cu isprziti secer, zaliti mlijekom i dati da popije... naravno necu to raditi Erminu od 3 mjeseca , nego recimo Sabini od ' godina... Draga bambi moram ti reci,da u komsinice je dijete imalo temperaturu,i ona je oblagala sircetom noge,te masirala alkoholom i djetu nista nije pomoglo tek sutradan je otisla doktoru znas sta se desilo??djetetu se od temperature sprzio mozak,ne cjeli nego dio,tako da sada ta vec djevojka nije normalna.... a druga stvar da navedem da kasalj,draga sestra mi je kasljala vise od sedam dana,i mama davala caj od sljeza,od zaprzenog secera,od orahovih ljuski ma nema sta nije i na kraju odvela je doktoru,zamisli seka je dobila upalu pluca... tako da...
|