|
RE: "hajde ba,nece mu nista biti" 19.8.2012 20:41:18
|
|
|
|
ljubicica5
|
To je svugdje isto. Ja imam brata od 4 godine. Mojoj mami se svak petlja u odgoj i svi u njenom okruzenju su savjetnici, po najvise moji dedo i nana, s oceve strane. Oni su oboje stariji ljudi i piju puno lijekova, svako jutro, podne i vecer imaju par tableta koje trebaju popiti. I svaki put dadnu jednu po jednu tableticu bratu u rukicu i on im stavi tabletu u usta i tako dok sve ne popiju oboje... Mama na to poludi, babo isto, ja... babo povisi ton na njih, mama objasnjava kako nije dobro, mali je nemiran, nepredvidljiv u svakom trenutku moze sebi staviti tabletu u usta i sta onda, onda ce olizati prste prije nego mu operu ruke, ali nista, njih boli briga, i svaki put isto, babo ili mama uzmu dijete, nose ga na pranje, mali place, a oni i dalje cekaju da im on da tablete i tako bas svaki put. Sreca im je pa ne zive skupa, ali zive blizu i cesto su zajedno. i ovo mi naumpade, dedo imao nekakve cireve po cijelom tijelu i sjede, previje sebi cir, a malom da prljavu gazu da nosi u kantu za smece. Ili kad jede, malog ili mama hrani njegovom kasikicom ili jede sam, a i dedo i nana mu svojim kasikama trpaju dodatne zalogaje, iako sjede na drugom kraju stola. Mislim, volim ja svog dedu i nanu neizmjerno, ali se uvijek svadam s njima zbog tih stvari. Sad i sama ocekujem bebicu, u utorak ulazim u deveti i vec vidim sebe kako cu se svadati sa svima, ako mi bude situacija kao kod mame :)
|
|
|