Farah 00 -> RE: Koju dohranu? (19.1.2016 23:00:45)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: Vanne IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: Vanne Plivitove kapi su sari pogorsavale grceve,kupila sam oleovit,i bilo je bolje...sad smo opet presli na plivitove i ok je stanje a i ona je velika...tako da oleovit toplo preporucujem...a i ukusnije su.od plivitovih,nemaju nikakav okus,a plivit su bas gorke,ja ne znam kako ih sara moze,nikad ih ne odbija,nekad mi sama donese bocicu i kasikicu i kaze daj [sm=smiley36.gif] Do koje godine se daju d3 kapi? ja njoj jos uvijek dajem,ima godinu i po,i meni je doktorica rekla da dajem u mjesecima koji u nazivu imaju slovo r... mi smo d3 uzimali do godinu i po i onda presli na omega kapi, ima 3 god i 8 mjeseci i jos uvijek uzima omegu. Kakve su omega kapi? je li samo omega u njima? Nema d vitamin? koliko kostaju i koliko dugo moze biti pakovanje? Eno na temi d3 kapi admin sve objasni[sm=smiley1.gif] Ja sam mu pocela kapi/ulje davati na preporuku dr. Ja kupujem ove http://www.pharmaliferesearch.it/index.php/en/prodotti-2/2014-07-22-09-50-50/children-0-12/omega-junior-detail bas je juce mm kupio nove, ali ja se ne mogu sjetiti tacno koliko kostaju oko 12-16 km i nama budu mjesec. Da ne budem bas ot...mi smo prie 3 dana presli sa hipp combiotic na babylove[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A zbog cega ste presli na babylove, jel malenoj nije odgovarao Hipp? I mi smo probali babylove jer je dosta povoljniji i hvale ga, al mi se dijete pocelo muciti sa stolicom. Bila zelena i tvrdja. A znao bi i da ne kaki, pa se bas patio Ona za sad nema problema sa stolicom a i hoce da jede. I dalje jede i spava isto, nikakve promjene nema od kad je presla na babylove. Farah iskreno da ti kazem htjela sam joj u startu kupiti babylove ali me mm napao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kaze mogla si prvom djetetu aptamil a ovoj hoces babylove da uvalis. Napade me, zbuni i ja uzmem hipp combiotik[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sad sam se vratila na prvobitni plan ugl iz ekonomskih razloga [sm=smiley1.gif] Ja i ne znam kako se krecu cijene.... mislila sam da je sve isto... jer sam vidjela da je babylove pakovanje 300 grama. Za sad koristimo Novalac, 12 KM kutija od 400 gr, s tim da je 5+1 gratis pa me izadje kutija 10KM. Babylove je pakovanje 600 grama oko 9-10 KM zavisno je li BIO ili obicno Zar Novalac nije skuplji? Mislila sam da je oko 15-16 KM. Ja sam uzimala Novalac Allernova i on je 36 KM [sm=smiley29.gif] Uh taj je bas skup, jel taj za djecu s alergijama? Novalac 1 u nekim Apotekama je 13- 14 KM, u Apotekama Sarajevo je 12.70, a u Apotekama Lupriv je 12KM, s tim da je trajna akcija 5+1gratis, pa kutija dodje 10 KM.
|
|
|
|