lajlac -> RE: Koju dohranu? (17.1.2016 16:59:36)
|
IZVORNA PORUKA: Vanne IZVORNA PORUKA: lajlac Vanne koliko kapi oleovit rebam dati? 1 kap? Jer je preporuka pedijatra 2 Plivit kapi, pa je to jednako jeli tako? Kad ih trebam dati? Poslije hape uz vodu, caj? I dokad si ih davala? Zasto si presla na plivine ponovo? Vanja pije on meni caj, nece kamilicu, ali komoraca hoce, ne puno doduse, ali dovoljno. Sto se tice alergijske reakcije na AD nije slucaj, jer nema osipa, ima redovnu i finu stolicu, ne primjecujem nista sto odstupa...pa sad, ne znam. Lajlac neke bebe su jenostavno osjetljivije od drugih pa imaju grceve,to je tako i ne moze drugacije sta god mi radili,nase je da im pokusamo pomoci...oleovit su koncentrovanije pa dajes upola koliko dajes plivitovih...a zar nije to mala doza 2 kapi? nama je dr rekla u zimskim mjesecima 5 a u ljetnim po 3 plivit kapi...mozda je vama manja doza jer ste na ad mlijeku....presla sam na plivine jer je oleovit tada bio samo u apoteci dina i morale su se naruciti...potrosile smo 2 bocice i onda da se ne zezam vise sa tim narucivanjem probam joj jedan dan dati plivitove da vidim hoce li ih,i fino je prihvatila ,tako da nije bilo potrebe da uzimam oleovit ponovo,ne primjecujem da je muce,tako da nema vise frke...a daji oleovit na nacin na koji si davala i plivit...ja sam na kasikicu davala prije podoja...a sad joj dajem prije rucka... Ne znam draga mozda se prepisuju 2 kapi, jer Mostar ima dovoljno sunca i svjetlosti[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|