Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
na iduci pregled vas vodim obje sa sobom da mi budete zastita od strasnog dr. kako me naruzio, dobro reko doktore ja cu sada kuci pjeske, da to malo izgubim a na sedreniku zivim,pa vi vidite
Skvo,sanela,animadžikal prelijepe pupe i što kaže animagical zgodnih mama.
Ali ja i dalje ne mogu podići noge mislila sam se slikati i u toj pozi ali mi je djelovalo pomalo jezivo pa sam odustala....Mislim da osoba koja je slikala sve ovo nebi svatila poentu
Hvala
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.5.2011 18:55:40 >
Ma pupe lijepe...Palachinken...ona meni kaze ja stapic sa stomakom, a vidi nje Ti si onda jos veci stapic, kod mene se bokovi i guza rasirili, doduse uvijek sam ih imala malo vece, stas kad nisam obdarena grudima, makar to
Selma ,palachinken prekrasne pupe a bogami i mame. Palachinken= čačkalica sa stomakom. Samo ne mogu da shvati Selma ti kažeš da puno otičeš a meni ovdje uopšte tako ne izgledaš.Pravo si
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Ej ženice hvala puno,baš mi hranite ego sa ovim komplimentima
Nego palchinken ženo pa šta je to tako ,mašala kao stomačić za peti mjesec a ne za 8 .... A zanemarila sam one mrljice i deku...A vi kod mene zanemarite odkačenui zavjesu, sličice po vratima i onaj konj sa vešom što viri iz druge sobe ...Najmanje sunca je bilo u sobi kod malca pa sam se tamo i slikala..
Jesam mal ne rekoh šta, da ne lajem pred djecom, nego su mi noge vazda tanke bile, pa sam sad ko ptica trkačica sa lubenicom (tako mi čika muž tepa) Ma meni super gegam se i uzivam
joj i ja sam bila ista ti-samo stomo narastao a i on nije bio nesto veliki! Ja sam do zadnjeg dana mogla se sageti i cipele obuvati i normalno ustajati! Ma sve ko i prije trudnoce!
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.