Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma sve su to super stomacici, a evo ide jedan koji nije jos uvijek puno veliki ali ako se uzme u obzir 19.2 nedelja onda uskoro mozemo ocekivati da ce biti potreban kran da me pomakne http://img291.imageshack.us/img291/6481/dscf97912.jpg
gagach..ovo ona sa planineeee...kul jeee gemeli...e kad se ovako ukaze onda se izmakne kontroli...a do ove tvoje faze dok sam dosla mislila sam da mi se nikad nece ukazat stomak naidice...tnxx..jesi vidjela sto sam se napuhala
Kad se pordimo aBd,onda ce biti hrabrost slikati stomacice,hahahaha.....
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
gagach i villa tibice su presatke i hvala svima malo sam se i ja cekam da moja jos poraste i preraste
mi crtamo tetovaze od imena koje samo izabrali, MM i ja smo na dan vjencanja, nekad oko 11 navece kad se sve zavrsilo, otisli u studio kod momka jednog i tetovirli nasa imena on Amra ja Amer , pa on sad planira to isto da uradi za imena djece, pa je pupa dobra podloga za probe i imena i natpisa , odlucili smo ako druga bebara bude curica da budu abd Ajman i Ajana
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
medi...čačkalice sa stomakom rose....ma nekako mi kao strsi malo ovaj gornji dio pupka, donji je jos uvucen, a taj gornji dodje ko neka streha a za ono cirkuzanje...pa mala je pravo nestasna..nema zakona za nju....ako joj se po sadasnjem ponasanju nazire karakter ja i mm smo nadrljali Ona meni diriguje na kojoj cu strani spavat, da vidis samo protestovanja i huje!!! Valjda je zasluzila da se malo šprdamo na njen račun
< Poruku je uredio vila.vilica -- 14.1.2011 18:36:08 >
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.