Edita1989
|
Adicaa,kako ste nam,pripremate li se?Da se i vi rijesite sto prije aBd... Dok spavaju,ja nasla vremena da podijelim i svoju pricu....Ameen je primljen u bolnicu u 9 sati ujutro...Krenuli smo od kuce,naoruzali se strpljenjem,sve super,on kaze,jedva cekam da i ovo rijesimo,ljubav mamina....Eh kad smo dosli u bolnicu,sve se promijenilo,on se prepao,poceo da place,mi ga tjesimo,a i sami smo uplaseni...Donesose spavacicu,obucem mu i silazimo do sale,tamo dr ceka,dajem ga teti da ga uvede u salu,on se jadan predao,odnesose ga,a ja tek onda u plac...Operacija je trajala svega 15 min. Nismo stigli ni da prosetamo,dr vec izlazi,kaze ,operacija je prosla odlicno,krajnici su ogromni bili,sacekajte dok se probudi...Eh to mi je trajalo vjecnost...Vidim kroz otvor na vratima da ga izvode,uletim da ga vidim,a on pokusava da ustane,cvili nekako,ne znam,anesteziolog kaze,on place,pustite ga...Iskreno,bolje bi mi bilo da nisam usla i da sam cekala da ga skroz probude,nego sto sam onako uletila,ta mi slika jos uvijek pred ocima...Brzo poslije,izveli su ga,on je bio strasno pospan,ostali smo jos bar 2 sata,da odspava,pa smo onda napustili bolnicu...Kuci je bio isto pospan,prespavao je skoro cijeli dan..nije imao neke bolove,samo dok spava,trzne se,pocne da place,pa se vrati spavati..prvi dan je skroz slabo jeo,drugi je vec islo bolje,svaki dan bolje i bolje...Moj Ameen nikad nije volio da jede,pa i sada ga tjeramo i to nam je jedini problem...Do sada evo,nije ga puno boljelo,boli onako podnosljivo..Jedino sto nije htio da prica,tek danas je poceo da prica ono pravo,glasic mu se promijenio malo,jos je njezniji nekako...Sada se oporavlja polako,pije lijek,kontrola je 10 dana nakon operacije...Mi smo radili u privatnoj bolnici,prije smo se dooobroo raspitali za dr. Jer je ovdje najvaznije imati pametnog i dobrog dr. Ovo je sto mi sada pada na pamet,pisat cemo jos aBd,moram da iscitam sada temu,kako ide oporavak.. Adicaa,vama zelim svu srecu,da sve bude kako treba...Djecica su jaka i podnesu sve fino...Misli samo na to da ce ova operacija rijesiti dosta problema kroz koje smo prolazili prije...