Penelope82
|
IZVORNA PORUKA: Edita1989 Samo ste strpite draga, oporavak je dug, treba strpljenja, ja ne znam kako bih izdržala da mi nije bilo svekrve i svekra...Hvala Bogu da ih imam...Nama je danas 15 dana, maleni je ozdravio, što je najbitnije...Samo da vidite video, prije operacije, spavao on kod svekra i ovaj cijelu noć nije spavao, kako je Ameen disao. .Snimio ga na mob da meni pokaže, a ja to već znam.Znaci dijete se guši, prestane disati, pa se onda trzne, i počne da hrče. .tako je ružno..Sada spava isto malena beba, ne čuješ ga..Sve što se prođe sa ovom operacijom vrijedi...Dijete će ići samo na bolje aBd I meni je bilo neobicno da mirno i tiho spava...Ustajala sam da vidim je li uospte dise Otkako se rodila taj nosic je bio problematican.Nikada nije imala ni upalu grla,a kamo li krajnika....,ali eto odrazilo se na usi.Hrkala je kao veeeeliki covjek.Preko dana sve OK,normalno dise,a kada legne,kao da se rijeke sekreta slijevaju iz nosa kroz grlo...To nije bilo hrkanje,nego neko cudno isprekidano,glasno disanje....Ma,strasno...Sa operacijom je to sve nestalo. Saljemo pozitivne vibracije da nam se drugari i drugarice sto prije oporave i uzivaju kao mi sada Adice,taj jaki bol ce se brzo smiriti...,ali budi spremna na to da ce je i mjesec-dva pomalo pobolijevati usi...S je nekada bas znalo jako zignuti...,par trenutaka,pa prodje....Mi smo mislili da to kod nje nesto ne ide na bolje,pa smo je stalno vodili na kontrolu,doktoru bilo vise zlo od nas