pocahontas -> RE: oporavak i ishrana nakon operacije krajnika (5.9.2014 20:34:49)
|
Jučer su operisana sva tri krajnika djetetu, Dr. Mandilovic mu je radio u privatnoj klinici kod dr. Geze onom laser metodom. Mi smo jako puno razgovarali sa djetetom, sve mu objasnili sta i kako, pa ih je on u op sali pitao i poceo se snjima rasparavljati od kud da mu daju anesteziju u venu (a ja mu rekoh da ce ici ona kao maska, kako je to bilo meni prije 20 i kusur godina [sm=sad.gif]). Jucer je sve u svemu proslo dobro kuc kuc, budjenje iz anestezije je super proslo, odspavao je 2h (nije moglo bolje, tako da budjenje nije bilo traumatično za nas, malo se zalio da mu se vrti u glavi i odmah mi pokazao braunilu i poceo objasnjavati na koji način su mu anesteziju dali[sm=smiley36.gif])..srce moje..i meni i mm je odmah laknulo, kad je taj glavni operacioni dio bio gotov.. onda je fino popio 3 solje caja, supe i vode, malo sam mu čitala prilče, imali smo tv pa je gledao i crtane i tako...kuci smo isto nastavili (isti dan su nas pustili, ali tek kasno poslijepodne). Noc hB mirna, dala sam mu voltaren tako da se samo par puta probudio i trazio da pije vodu ili caj. Danas je isto teče ok oporavak, mislim da ga malkice vise boli nego jucer, manje priča (jucer nije usta zatvarao, dr. ga je naruzio da prestane [sm=smiley36.gif]) i tako. Rezim ishrane smo dobili tipa tečni pire, vocne kase vodenaste, kasnije povecavati postupno gustocu itd.. Sutra nam je prva kontrola i eto, nadam se da najgore ostaje iza nas [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|