D_K -> RE: oporavak i ishrana nakon operacije krajnika (21.12.2012 12:35:45)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR evo da spe stavim na spvanje pa da počnem sa esejom, hahah ništa dr. kaže da je sve ok, da je operacija poprilično korktno odrađena, uči ok, usta ok, grlo ok, eto samo treba vreme, očito to kod nje ide sporije, i na kraju i nos joj pogleda, kaže ma eto da i to pogledam, znaju oni nekad zaboraviti komad gaze, kad se ne obaljestih od popodne je Bogu hvala puno bolje, tačno je onako kako si rekla 8 dana i preokret, mislim daleko je to od dobrog ,a li je puno bolje u odnosu na prethodne dane, danas barem nije vrištala i tresla se kad je jela joj, ovo je crni humor... za ostalo, ako bude kao kod nas, neces je moci prepoznati.. ljubim te i maloj hrabrici hiljadu zagrljaja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif].. samo kad se sjetim kolika je rana, kad je moja Merjema zinula ja sam ostala zabezeknuta, sve sto mozes vidjeti u grlu je rana.. ja ne znam kako su disale prije operacije.. valja to sve predeverati.. hvala Bogu pa je dobro OP izvedena, hiljadu briga covjeku kroz glavu prolaze, ko kad je sve kod nas odokativno :(( jos jednom vam saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|