bebaa -> RE: oporavak i ishrana nakon operacije krajnika (19.9.2015 15:07:22)
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: bebaa u principu jako je bitno da poslušaš sve u vezi terapije..... mi npr nikad ranije nismo koristili čepiće....ali imam 2 različita sirupa za bolove i temp...koji mi nisu neku noć pomogli pa sam išla u komšiluk po čepiće jer mi je LB tako rekla...i djete se smirilo....ali isto tako nastaviti sa sirupima da ne trpi bol...nije džaba propisano na 6 sati..... on kad drmne sirup,posle jede i pije ko džomba čini mi se.....kao npr sinoć..... sinoć je jeo supu,jaje[sm=zmeden.gif]...pa nazdravljali mlijeko iz šolje....pa 2 flašice kompota... a npr ništa cijeli dan nije htio stabviti u usta....ali tek kad sam mu dala sirup projeo se.....[sm=smiley1.gif] draga bebo, citas li ti moje pp ccc pa ja sam ti prvo napisala da mu dajes voltaren na 12h i jednom dnenvo panadol sirup i jesce ko pista hajde, neka si barem LB poslusala kad nisi mene [sm=hudicek.gif][sm=sad.gif] salim se..samo nek on jede, brzo ce se sve ovo zvati jucer, vidjeces[sm=smiley31.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]ma ovo je bilo prvu noć.....pa si mi posle pisala za raspored....a ja ga nisam još uvela i valjda neću aBd...jer nema tolike bolove za čepić..... ačli svaako tebi hvala,puno mi je tvoje iskustvo pomoglo....[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|