Emica_sa -> RE: Porodiliste Jezero (16.7.2015 13:26:00)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Vanne Znaci rose kad krenes da rodis nosis samo uloske ,oni ti daju njihovu spavacicu..[sm=smiley1.gif] nakon poroda ides na odjel gdje su porodilje...tada ti mm donese stvari koje ti trebaju nakon poroda,ostavi na recepciji i sesstra sa odjela sidje dole po njih i donesee ti...a stvari za bebu i ono u cemu ces izaci iz bolnice ti donose na dan kad budete trebali izaci... Ma fercera to sve kod niih,nije to nista kompilokvano,samo im je eto takva organizacija... to za otpust mi je ok..al ipak mora dva puta doci...znaci doci sa mnom na prijem...ostaviti mi papuce i uloske a pokupiti moju odjecu...a kad se porodim da dodje i donese mi moju spavacicu? ma mislim ne treba mi...mogu jos dan biti u njihovoj a uz te uloske cu spakovati jednokratne gace...makar ni zube ne oprala taj jedan dan [sm=smiley36.gif]..mislim karikiram al bezze komplikuju..sta bih da mi nisam iz ovog kantona ili da mi muz mora voziti sat vremena do kuce...nacekala bih se [sm=smiley36.gif] ili npr da mu ne znam broj mobitela napamet...kao sto one prosle brojeve nisam znala.[sm=smiley36.gif].kad vec ne daju mobitele [sm=smiley36.gif] mi izlazimo sa intezivne poslije carskog i idemo na odijel,nas tri,a rekli nam samo maramice i uloske da smijemo ponijeti kada smo krenuli na carski,stvari da spakujemo i da zovnemo muza da dodje po njih jer smo dan prije lezali na patologiji zbog pripreme za carski... Sada ona sestra nas ubacila pod tus jer hoce da izvadi kateter i hoda od sobe do sobe dere se i od zena trazi gace da nam obuce da mozemo ulozak staviti nisu nam rekli da gace ponesemo,a nismo imali svojih stvari naravno... Onda moras od nekoga uzeti tel i nazvati muza da donese stvari...Ja sam naravno bila pola dana bez stvari jer znas i sama da je muz cuvao ovo dvoje starijih nije on mogao stalno hodati po bolnnici.. Ruzno je ovo skroz napravljeno,mislim zar nisu mogli napraviti neki sistem zalijepe flaster napisu ime i ostave negdje stvari,kada ti zatrebaju sestra donese kesu i zavrseno,a ne ovako ko beskucnici[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|