Vanne -> RE: Porodiliste Jezero (14.7.2015 21:18:14)
|
Ne trebaju na jezeru pelene za bebu...ja sam imala full opremu jer sam lezala na patologiji prije poroda,a poslije poroda mi je samo trebao pribor za higijenu ,jednokratne gacice i puuuuno ulozaka...nosioa sam njihovu spavacicu i presvlacicli su me nekih 4 puta tu noc,sve njihove spavacice,nisu mi dali da prljam svoje...zadesila me predivna smjena sestara na porodiljskom odjelu...naravno ponesi i hrane koliko god mozes pojesti poslije poroda...meni se desilo da sam navece dovezena na odjel,ni rucala ni vecerala,nisam imala apetita poslije poroda ali mi se trazila tecnost,jela mi se supa...iduci porod aBd trazit cu supu u termosici da mi donesu kad rodim..sestra me trpala svime sto sam imala jer sam kolabrirala svaki put kad sam ustala..hurme ponesite da vam vrate energiju...ja sam imala sendvic,voce,sokova,grickalica,cokoladica,stvarno puno hrane,i trebalo mi je jer sam dva dana u bolnici morala ostati... Uhh kako me hvata nostalgija,da mi je opet roditi [sm=smiley36.gif] trebam porodjajnu pricu napisati nakon godinu dana [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|