Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 23.11.2010 18:51:18
tehna
napokon je otvorenje drago mi je zbog trudnica koje ce se poroditi na jezeru abd eto meni se nije dalo da bar jedno rodim u novoj bolnici svo cetvoro sam rodila na kosevo. porodiliste zaslusuje stvarno najbolje jer tamo se radjaju novi zivoti
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 24.11.2010 11:27:34
djda
Ja mislila da se porodim u VOjnoj ipak...sad ce svi ici na Jezero,pa ce oko mene brinuti vise i babice i doktori:))mislim da je vazno imati nekoga"svog"tu,a ja u Vojnoj imam,sad sam u dilemi sta da radim...
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 25.11.2010 11:02:41
vjestica
zakasnila sam da vidim na tv-u nema veze, bitno je da je konačno klinika preselila u bolju zgradu i da konačno imamo bolje uslove za liječenje i porađanje,a naravno i za potpomognutu oplodnju, kako su obećali
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 25.11.2010 11:20:36
lamama
Tko mi je drago što će se budući građani i građanke Sarajeva rađati u uslovima koje zaslužuju . a i za potpomognutu očekujem bolje uslove i aparaturu
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 25.11.2010 14:11:00
emy24
IZVORNA PORUKA: lamama
Tko mi je drago što će se budući građani i građanke Sarajeva rađati u uslovima koje zaslužuju . a i za potpomognutu očekujem bolje uslove i aparaturu
sve je to ok,ali sta je sa nama koje ne zivimo u SAREJEVU,mislim da i mi zasluzujemo ako nista barem ono osnovno da je cisto,novo,i pristupacno....a ne klaonice gdje nema nikavog reda i gdje ujutro donesu porodilji posteljinu i da sama sebi mjenja jer ce vizita doci....nije samo Sarajevo jedini grad u Bosni,pa je tamo sve najbolje.....hocemo i u drugim gradovima bolja rodilista