Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 14.7.2010 12:47:02
selmoni
Pa valjda će i početi odmah raditi kava je korist od njega ako neće odmah preći a i ovo što Sara govori stoji džaba što je novo ako im stare navike ostanu sve je opet isto
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 14.7.2010 19:26:34
mrkva
ajoj, jeste pesimistično, moramo vjerovati u bolje sutra, svi bolje obavljaju svoj posao u boljim uslovima, valjda ce im goditi ta nova zgrada pa ce i prema nama aBd biti bolji i ljubazniji, a i spremačicama će biti lakse odrzavati i čistiti nove prostorije pa će i higijenski uslovi biti bolji.ja se iskreno tome nadam.......
A za izgled zidova su se zaista potrudili, skroz mi je slatko
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 25.7.2010 11:01:58
Lara83
ovo je divna vijesti, s obzirom da bi se ja aBd trebala poroditi nekad u martu 2011 a vec sam bila odlucila da cu ici u vojnu bolnicu, mozda ipak ima nade da to bude na jezeru (gdje sam se i ja nekoc rodila ) slikice su divne samo se nadam da ce osoblje i doktori biti puno bolji u novim uslovima!
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 25.7.2010 11:10:26
ema_28
meni je termin u decembru pa se i ja nadam da cu svoju mrvicu rodititamo gdje sam se i ja rodila prije 28 godina :). Samo me interesuje hoce li i doktori iz Drzavne ( Vojne) bolnice preci gore jer sam i ja planirala ici u Drzavnu. Ako neko zna neka nam javi.
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 6.8.2010 23:09:22
mrkva
Pozdrav, evo sad javiše na dnevniku na Kantonalnoj tv. da je preseljenje prolongirano do kraja godine jer im je neko uložio neku žalbu oko nabavljanja opreme. ko ce u onu ruševinu od GAK-a majko moja
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 7.8.2010 10:13:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mrkva
ajoj, jeste pesimistično, moramo vjerovati u bolje sutra, svi bolje obavljaju svoj posao u boljim uslovima, valjda ce im goditi ta nova zgrada pa ce i prema nama aBd biti bolji i ljubazniji, a i spremačicama će biti lakse odrzavati i čistiti nove prostorije pa će i higijenski uslovi biti bolji.ja se iskreno tome nadam.......
A za izgled zidova su se zaista potrudili, skroz mi je slatko
Po nekoj logici trebalo bi biti tako....ali kad sam rađala prvo dijete bolnica u kojoj sam ležala bila je u katastrofalnom stanju,nakon 1.5 god.sam rodila drugo dijete,ista bolnica,odnosno rodilište je bilo renovirano,sve,rađaona,kupatilo,sobe ma milina,ali higjena opet ništa,kupatilo krvavo,stolovi prašljivi,otisci čaša po njima,ma isto kao i prije,a što se tiče osoblja bili su i prije ljubazni.
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 3.11.2010 17:58:43
Lilly
I ja sam isto cula na vjezbama za trud. Nadam se da cu do tada izdrzati bar da se rahat porodim u novom porodilistu . Kontrola mi je 11.11 na Kosevu a termin je 16-tog aBd!
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 12.11.2010 7:25:34
Lilly
Jucer sam bila na CTG-u na Kosevu i cujem sestru kako kaze da nece preseliti prije prvog dec. Ljudi moji pa samo odgadjaju. Na vjestima su rekli 11.11, babica na t-vjezbama je to potvrdila i ja se ponadala da cu uspjeti docekati porod u novoj klinici ali ovako... Mah..., kod nas se nikad nista ne zna i nikad ne mozes biti siguran...
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 12.11.2010 14:01:56
BBubica
Meni su u ponedjeljak na GAKu, na CTGu rekli da je Jezero spremno, opremljeno, sve sredjeno, samo cekaju da predju tamo... Sta sad cekaju, pojma nemam Da nas jos malo pate ovako po starom i prljavom GAKu, cccccc Ovo nije humano sta rade, nimalo
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 19.11.2010 0:24:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tukica
ej drage moje, prije svega, ko slavi, Bajram Serif Mubarek Olsun, a sad pitanjce, zna li iko kad se otvara ono porodiliste na Jezeru, bas me zanima hocu li stici dogurati da se porodim u njemu ili moram zavrsiti na onoj strahobi na Kosevu?
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja
Allah razi olsun. Mubarek Bajram i tebi ako obiljezavas. Ne bih ti znala odg na pitanje no iskreno se nadam da ce se forumasice koje zive u Sarajevu ili koje znaju tacnu info ubrzo javiti. Da porod prode u najboljem redu. Ne brini se. Uzivaj. Sa srecom neka ti bude.
IZVORNA PORUKA: tukica
Hvala puno, ja sam sa dr. Nikulinom pricala i on mi je rekao da ocekuju da se presele tamo, ali vidim niko nista ne javlja niti se sta desava, pa me bas zanima da li je neko cuo gdje je zapelo od one ginekologije me jeza hvata...
RE: Porodilište Jezero 21.04.2008 19.11.2010 0:28:06
tukica
i meni je dr. na GAK-u rekao da samo cekaju da predju gore na Jezero, a to se trebalo dogoditi 11.11., ali vidim nista od toga. uzas pravi, meni je termin nekad krajem marta, kakve sam srece, nece se preseliti ni dotad...cccc...