RE: 8 mart (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Čestitke

Poruka

veeseelaa -> RE: 8 mart (25.2.2013 10:07:37)

[sm=bravo.gif]

lady_bubamara -> RE: 8 mart (25.2.2013 10:37:45)

Veselaaa respekt za tvoj doprinos volontiranjem. i ja volontiram još od srednje škole, i nema boljeg osjećaja nego kad znaš da si nekom djetetu donjeo osmjeh na lice i razveselio ga.

nego ovakvu temu tražim , bliži se 8.mart , nemam ideje , a imam majku, tetku, baku, 2 zaove , svekrvu i kumu... i nešto malo novca [sm=smiley36.gif] hm..., pa ti sad budi Dejvid Koperfild i zbavi pokloone njima u takvoj situejšn... Jel bezveze da sveki napravim mafine jer ih baš voli [sm=zmeden2.gif] , a sastojke uvijek imam...

veeseelaa -> RE: 8 mart (25.2.2013 10:44:28)

Jel bezveze da sveki napravim mafine jer ih baš vol

ma kako bezveze, to je baš divno!
baš super ideja
napraviti neki kolač, il neko slano jelo, što da ne
to mi je čak i ljepše od nekih bezveze poklončića
a danas je sve skupo
ja inače kupujem šampone, kreme za lice, tijelo i sl
kad su nane u pitanju kupim neku maramu
snahi i bratovoj malenoj uvijek nešto skuplje, ove godine sam mislila po parfem
a tetama u vrtiću kupim kafu + bombonjeru

sad se sjetih moram nekim muževim prijateljicama kupiti poklone

SailorMoon -> RE: 8 mart (25.2.2013 10:47:42)

I meni se bas svidja ideja sa muffinima posebno ako ih voli jos vise ce joj biti drago.
Ovde se neslavi 8.mart tako da se to i kod nas pogubilo.

lady_bubamara -> RE: 8 mart (25.2.2013 10:54:40)

e sad sam sveki i baku od muža riješila, za njih dvije mafini [sm=bravo.gif]

ostala mi moja baka, tetka, kuma , dvije zaove... hm...

za mamu imam maramu i broš... [sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:00:28)

kod mene u firmi već pričaju o organizaciji druženja za 8 mart, misle na ručak i co
meni se baš ne ide
kako da ih izbjegnem??

veeseelaa -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:02:16)

i neki dan je bilo neko druženje, rekla sam da nisam raspoložena i nisam išla

SailorMoon -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:03:30)

Obzirom na tvoju situaciju ja bi rekla da ti je zao ali da jos nisi u razpolozenju za velika druzenja. Mislim da svako ima u tom slucaju razuma

veeseelaa -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:06:12)

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Obzirom na tvoju situaciju ja bi rekla da ti je zao ali da jos nisi u razpolozenju za velika druzenja. Mislim da svako ima u tom slucaju razuma

ma kontam počeće me peglati, pa ručak je, ništa posebno i bla bla
nije da ja ne izlazim, izlazim al ne mogu da slušam njihove isprazne priče
do mene je valjda [sm=zmeden.gif]

SailorMoon -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:07:10)

Ma razumim ja tebe ali ti tako reci i kad pocnu rucak vako nako reci otvoreno meni je zao ali ja nemogu i vozdra.

veeseelaa -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:08:16)

ma baš tako, nek protumače kako god hoće

draguljče -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:27:46)

Meni je najbezveznije to kad žena kupuje ženi! Ali stvarno.

veeseelaa -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:33:18)

a zašto?
misliš kao razmjena poklona? pa onda bi se to moglo reći za vjerske blagdane

draguljče -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:36:24)

Eh vesela, pa nećemo brkati sad to dvoje. Drugo su vjerski praznici, ovo je praznik samo za žene. [sm=smiley1.gif] Meni je dovoljno da mi kupe poklon muž, brat, otac,...odnosno uberu cvijet u bašti, nebitno, ali sad da kupujem svim bliskim ženama, komšinicama, ...., meni je stvarno bezveze. To je samo moje mišljenje. Doduše, ja i ne volim baš da primam poklone, jer se uvijek osjećam dužna. Šta ću, takva sam.

veeseelaa -> RE: 8 mart (25.2.2013 11:41:25)

Naljutit će ti se sveki ne kupiš li joj hediju [sm=smiley36.gif]

Amyla -> RE: 8 mart (8.3.2013 8:04:05)

Drage moje lijepe, hrabre, snazne, odlucne, izdrzljive, mocne, njezne, kreativne, talentovane, divne zene!!! SRETAN VAM 8. MART!!!

dandi84 -> RE: 8 mart (8.3.2013 8:09:31)

IZVORNA PORUKA: Amyla

Drage moje lijepe, hrabre, snazne, odlucne, izdrzljive, mocne, njezne, kreativne, talentovane, divne zene!!! SRETAN VAM 8. MART!!!

Hvala Amyla i tebi sve najljepše povodom dana žena....
I ja želim da svim ženama, majkama, trudilicama, trudnicama čestitam 8. Mart...Budite mi lijepe, vedre, nasmijane,optimistične, srećne i istrajne....Ljubim bas sve...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

lepetetka -> RE: 8 mart (8.3.2013 8:16:00)

drage ženice neka vam je sretan 8.mart, ali uz želje da i svaki drugi dan u godini budete voljene, mažene i pažene, baš onako kako vam dolikuje.. šaljem vam svima pregršt zagrljaja i po ružu [sm=smiley2.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Blue rose RR -> RE: 8 mart (8.3.2013 8:21:02)

Uživajte svakim danom koji Vam dolazi u susret, budite ponosne što ste Žene [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sretan Vam Dan žena.

ljubičica 28 -> RE: 8 mart (8.3.2013 8:48:48)

IZVORNA PORUKA: lepetetka

drage ženice neka vam je sretan 8.mart, ali uz želje da i svaki drugi dan u godini budete voljene, mažene i pažene, baš onako kako vam dolikuje.. šaljem vam svima pregršt zagrljaja i po ružu [sm=smiley2.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Potpisujem svaku riječ [sm=bravo.gif]

Sretan Vam praznik i od mene [sm=rozica.gif]!

SdZ -> RE: 8 mart (8.3.2013 8:48:55)

Sve najljepse nek nam se ostvari...
Sretan Osmi mart.[sm=smiley1.gif]

EEDITH -> RE: 8 mart (8.3.2013 9:07:52)

Drage moje žene,

neka vam je sretan svaki dan,a ovaj danas iskoristite kako treba.
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

jutros sam dobila najljepši poklon od svoje djece,koji glasi:

Srce te moje voli
duša te grli mala
za sve što za mene radiš
mnogo ti mama hvala
.

Crnkica -> RE: 8 mart (8.3.2013 9:12:31)

SRETAN 8.MART SVIM ŽENAMA FORUMA RINGERAJA [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

svrićolino -> RE: 8 mart (8.3.2013 9:15:46)

Sretan 8 mart drage moje[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

veeseelaa -> RE: 8 mart (8.3.2013 9:18:51)

Drage moje drugarice želim sve najbolje povodom današnjeg praznika[sm=smiley1.gif]
da sve budemo zdrave, vesele zajedno s našim porodicama i da nam se sve želje ostvare
ljubim vas sve redom[sm=rozica.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>